„Jie labai gailisi dėl rusų atėjimo...“ Iliuzijos baigėsi. Netikėti įvykiai  (2)

Rusų propaganda pradėjo pripažinti karčią tiesą apie Donbaso gyventojus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino propagandistė Marjana Naumova surizikavo pasakyti tiesą apie Donbaso gyventojų gyvenimą, tačiau ne televizijos kanalo eteryje, o socialiniame tinkle.

Donbaso gyventojai jaučiasi apleisti ir nebesidžiaugia. Jau beveik dvejus metus jie gyvena be šviesos, dujų, vandens, komunikacijų, visų apleisti ir pamiršti, atkirsti nuo civilizacijos. Konkrečiai kalbama apie Blagodatnės ir Volodimirivkos kaimus, esančius Donecko srityje netoli Vuhledaro. Būtent ten keliavo Rusijos propagandistė, „Pirmojo kanalo“ žurnalistė, kuri vėliau savo „Telegram“ kanale paskelbė vaizdo įrašą.

Tai savo „YouTube“ kanale atskleidė ukrainiečių tinklaraštininkas ir politikos-karo apžvalgininkas Denisas Kazanskis.

„Iki 2022 m. vasario 24 d. šiame regione buvo visiškai ramus gyvenimas, tačiau dabar atėjo Rusija ir įstūmė žmones, faktiškai, į primityvų skurdą, atimdama iš jų elementarias gyvenimo sąlygas. Ir Rusijos vyriausybė vadina tai pagalba Donbaso žmonėms“, - pabrėžė Kazanskis.

Tai labai keista, tačiau faktas lieka faktu: „Pirmojo kanalo“ propagandistė Marjana Naumova iš tiesų pripažino, kad Rusijos Federacija Donbaso žmonėms sukūrė visiškai nepakeliamas gyvenimo sąlygas, o tūkstančiai žmonių, kurie anksčiau laukė Rusijos, dabar yra labai nusivylę ir apskritai apgailestauja dėl „rusų pasaulio“ atėjimo.

 

„Nelabai maloni tiesa Z-patriotams“, - pažymėjo Kazanskis. – „Tačiau atkreipkite dėmesį, kad tai nėra Ukrainos propaganda. Jau ir patys rusai atviru tekstu pripažįsta, kad visi Putino žodžiai apie Donbaso gyventojų gelbėjimą yra melas. Žmonės nenori tokios pagalbos ir svajoja grįžti į gyvenimą, kuris buvo Ukrainoje prieš Rusijai pradedant juos „gelbėti“.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(2)
(135)

Komentarai (2)