„Tai įvyks greitai, kaip ir žlungant SSRS.“ Skelbiama, kas ruošiasi išsivaduoti iš Rusijos  (1)

Maskva gauna labai nerimą keliančius signalus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo, didelių nuostolių fronte ir prastos gyvenimo kokybės fone visuomenės „temperatūra“ Rusijos gilumoje sparčiai kyla. Visas pasaulis tapo šios „temperatūros“ pasireiškimo liudininku, kai pastarąją savaitę keliose Rusijos Federacijos Kaukazo respublikose prasidėjo žydų pogromai. Tai labai nerimą keliantis signalas Kremliui.

Tokią nuomonę interviu su Alesia Bacman išsakė garsus Izraelio poetas Igoris Gubermanas.

I. Gubermanas mano, kad pyktis, kurį Kaukazo gyventojai šiandien išlieja ant žydų, galiausiai bus nukreiptas prieš Maskvą. O tai su didele tikimybe gali pradėti Rusijos irimo procesą.

„Man atrodo, kad niekas čia neprovokavo (antisemitinių pogromų – red.). Tiesiog šiandien Kaukazas, mano nuomone, kaista išsivadavimui iš Rusijos. Visas Kaukazas. Šios tamsios masės, žmonės, taikūs gyventojai dar negali pasipriešinti Rusijos valdžiai. Jie praktikuojasi ant žydų, juolab kad mes esame labai sėkmingas objektas“, - sakė rašytojas.

 

Jis patikino, kad šiandien Rusijos Federacijoje yra daugybė regionų, kurie mano esą Maskvos engiami ir nori išsilaisvinti. Ir kai tik ateis patogus momentas, jie bandys nusimesti savo pančius. Tai įvyks greitai, kaip ir žlungant SSRS.

„Yra daugybė regionų, teritorijų, respublikų, kurios pasirengusios atsiskirti ir gyventi savo gyvenimą visiškai ramiai: Jakutija, Sibiras, Tatarstanas... Yra daugybė regionų, kurie mielai atsiskirtų nuo Rusijos“, - sakė Gubermanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(157)
(9)
(148)

Komentarai (1)