„Tik 31! Ar galite tai paaiškinti?!“ Kažkas nutiko „M-1 Abrams“ tankams (Foto)  ()

Ukraina galėtų gauti daugiau „M-1 Abrams“ tankų, bet negauna.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs gynybos žvalgybos agentūros darbuotojas, žvalgybos studijų profesorius Fredas Hoffmanas savo „X“ paskyroje rašo, kas nutiko su „M-1 Abrams“ tankais.

„Taip, puiku, kad padovanojome Ukrainai 31 „M-1 Abrams“ tanką. Bet kodėl tik 31? Mes turime šimtus M-1 tankų, kuriuos jau galėjome perduoti Ukrainai. Dar negirdėjau patikimo paaiškinimo, kodėl mums nepavyko to padaryti. Turime padėti Ukrainai pasiekti pergalę, o ne tik „pakibti“ begalinėje kruvinoje aklavietėje su V. Putino šauktinių orda“, – soc. tinkle „X“ rašo Fredas Hoffmanas.

Pasak žurnalisto Jasono Jay Smarto, Ukraina negauna daugiau „M-1 Abrams“ tankų tikriausiai todėl, kad „mes nenorime provokuoti Rusijos“.

Į žurnalisto ironišką pastebėjimą sureaguoja Fredas Hoffmanas:

Rusija jau gana išprovokuota. Bet ką dar ji galėtų padaryti atsakydama? Ji nenaudos branduolinių ginklų, tai gana aišku. Taigi, kokios pasirinkimo galimybės jai liko?

Putinas: „Ei, aš žinau! Atitraukkime Vakarų dėmesį nuo Ukrainos, kurstydami kažkokį šūdą su Izraeliu. Pasakykite „Hamas“, kad laikas jiems „daryti savo reikalus“, o Teheranas ir „Hezbollah“ žinos, kad tikimės, jog jie taip pat atliks savo vaidmenį“, – situaciją vaizdžiai nupasakoja Hoffmanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(6)
(63)

Komentarai ()