Neįtikėtina. Slėpta vaikų kambaryje. Kokį siaubingą radinį rado Izraelis Gazoje (Video)  ()

Izraelio prezidentas Isaacas Herzogas atskleidžia, kad anotuota Adolfo Hitlerio „Mein Kampf“ kopija buvo rasta vaikų kambaryje, kurį teroristai naudojo šiaurinėje Gazos Ruožo dalyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per interviu BBC Herzogas parodė nacių lyderio knygos arabų vertimo kopiją.

„Tai Adolfo Hitlerio knyga „Mein Kampf“, išversta į arabų kalbą“, – BBC sakė Herzogas, teigiama prezidento rezidencijos pranešime. „Tai knyga, kuri atvedė į Holokaustą ir knyga, kuri atvedė į Antrąjį pasaulinį karą“.

Prezidento rezidencija teigia, kad knyga buvo rasta gyvenamajame pastate tarp asmeninių teroristo daiktų ir buvo pažymėta.

„Teroristas rašė užrašus, žymėjo skyrius ir vėl ir vėl studijavo Adolfo Hitlerio ideologiją nekęsti žydų, žudyti žydus, deginti ir skersti žydus, kad ir kur jie būtų. Tai yra tikrasis karas, su kuriuo susiduriame“, – sako Herzogas.

 

„Po „Hamas“ teroristų įvykdytų žudynių ir žiaurumų spalio 7 d., dieną, kai buvo nužudyta daugiausiai žydų nuo holokausto, tai dar vienas apreiškimas, liudijantis teroristinės organizacijos „Hamas“ įkvėpimo šaltinius ir dar kartą įrodoma, kad visi jos veiksmai turi tą patį tikslą kaip ir naciai – žydų naikinimą“, – sakoma prezidento rezidencijos pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(4)
(13)

Komentarai ()