[ŽT] „Tylėk, tylėk!..“ Nespėja uždengti kameros. To neturėjo išgirsti niekas (Video)  ()

Gazos Rruožo gyventojas viešai apkaltino „Hamas“ paėmus įkaitais civilius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarp Gazos gyventojų sparčiai auga nepasitenkinimas „Hamas“ grupuote. Gyventojai jau atvirai kalba, kad kovotojai juos pavertė savo įkaitais.

Internete plinta sužeisto Gazos gyventojo kreipimasis, keikiantis „Hamas“. Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraine 365“.

Vyriškis teigė, kad „Hamas“ neleidžia civiliams evakuotis į pietinę anklavo dalį, kad neprarastų savo žmonių skydo. Tuo pačiu metu grupuotės lyderiai ir kovotojų vaikai yra saugūs užsienyje. „Hamas“ uždraudė gyventojams judėti iš šiaurės į pietus, todėl jie čia įstrigo.

„Kur tie „Hamas“ „didvyriai“? Pusiau po žeme, pusiau užsienyje! Jie gyvena užsienyje viešbučiuose ir su vaikais linksminasi! O „Hamas“ vaikai išvažiavo į pietus. O mes sėdime čia ir laukiame. Ką daryti? Na, kur yra „Hamas“? Kur jie? Atsakysit Alachui!“ - pasakė vyras.

Aplinkiniai bandė jį nutildyti. „Tylėk, žmogau, tylėk“, – sakė žmonės užkulisiuose.

 

Atkreipkite dėmesį, kad „Hamas“ spalio 7 d. surengė žiaurų išpuolį prieš Izraelį, už kurį dabar moka visa Gaza. Izraelio armija atsakė į jį paskelbdama karą grupuotei ir pradėdama sausumos operaciją anklave.

IDF kariai izoliavo šiaurinę teritorijos dalį, kurioje sutelkta islamistų infrastruktūra ir ją griauna, vyksta įnirtingos kautynės. „Hamas“ slepiasi už civilių gyventojų ir neleidžia jiems evakuotis į anklavo pietus. Kovotojai jėga laiko žmones kovos zonoje, taip rizikuodami jų gyvybėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(6)
(16)

Komentarai ()