N-18! „Jie žvėrys...Pažvelkite į jos dešinę kulkšnį...“ „Hamas“ tiesiog bepročiai. Skelbiama, ką jie padarė  ()

„Hamas“ nusikaltimai yra neįsivaizduojami, nepaneigiami ir nesuprantamai žiaurūs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio konsulė Toronte Idit Shamir pasidalino vienos iš „Hamas“ teroristų pagrobtos moters nuotrauka. Į ją skauda žiūrėti, bet žinutė yra labai svarbi.

Jungtinių Tautų lyčių lygybės ir moterų įgalinimo padalinys, pasaulyje žinomas anglišku vardu „UN Women“, nuolat kalba apie tai, kaip per karą Gazos Ruože kenčia moterys. Ir tai neabejotinai yra svarbu. Tačiau, kaip pastebi Shamir, ta pati organizacija tylėjo, kai nuo „Hamas“ kentėjo Izraelio moterys. Nuolatiniai straipsniai apie Gazos Ruožą ir moteris jame yra lydimi priekaištų Izraeliui, tačiau „UN Women“ praktiškai nepaminėjo Izraelio moterų apsaugos nuo „Hamas“ teroro grupių, atvykstančių iš Gazos Ruožo.

„Moterys buvo jų išprievartautos. Moterys buvo jų nužudytos. Moterys buvo jų pagrobtos. Moterys buvo jų sudegintos gyvos. Tačiau „UN Women“ organizacija tylėjo. Kodėl?? Nes jos izraelietės,“ teigia Shamir.

Taip diplomatė atsako į nuolatinę „UN Women“ kritiką Izraeliui dėl nepakankamos Gazos Ruožo gyventojų apsaugos. „Jie neminėjo žydų kūdikių, mergaičių ir moterų, kurias „Hamas“ žudė, prievartavo, žalojo, sušaudė, subadė, sudegino gyvas ir laikė įkaitais Gazoje. Tai - organizacija, turinti ginti moterų teises visame pasaulyje. Nepaisant to, jie nusprendė IGNORUOTI žiaurius „Hamas“ nusikaltimus žmoniškumui prieš žydų moteris ir mergaites Izraelyje“, - teigė Shamir.

 

Shamir  pasidalino minėta nuotrauka. Joje - „Hamas“ teroristo vedama įkaitė iš Izraelio. Jos kelnės kruvinos. Jos dešinė kulkšnis turi akivaizdų sužeidimą. Kaip teigia „Twitter“ puslapis „IsraelWarRoom“, teroristai greičiausiai perrėžė moters achilo sausgyslę, kad ji negalėtų pabėgti.

N-18, vaizdas gali šokiruoti:

 

Beje, ši nuotrauka paimta iš pačių „Hamas“ teroristų išplatintų vaizdo įrašų. Kitaip tariant, jie šių savo nusikaltimų neslepia ir jų neneigia - jie patys pasidalino šios pagrobtos moters atvaizdu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(8)
(-2)

Komentarai ()