„Teismas prasidės pirmadienį...“ Muskas stoja į kovą. Skelbia apie „termobranduolinį ieškinį“  (1)

Elonas Muskas, „Tesla“ ir „Space X“ savininkas, pareiškė, kad pateiks „termobranduolinį ieškinį“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elonas Muskas, „Tesla“ ir „Space X“ savininkas, pareiškė, kad pateiks „termobranduolinį ieškinį“ ne pelno organizacijai „Media Matters“, kuri apkaltino jį remiant antisemitinę sąmokslo teoriją, dėl to didelės kompanijos, įskaitant „Disney“, „Apple“ ir „IBM“, sustabdė reklamą „X“ tinkle.

Kaip pranešė POLITICO, būtent „Media Matters“, JAV grupė, save vadinanti „progresyviu tyrimų ir informacijos centru“, stebinčiu „žiniasklaidą, ar nėra konservatyvios dezinformacijos“, paskelbė ankstesnį tyrimą, rodantį, kad „X“ skelbė reklamas šalia pronacistinių pranešimų.

„X“ generalinė direktorė Linda Yaccarino teigė, kad prekės ženklai dabar yra „apsaugoti nuo potencialiai toksiško turinio poveikio platformoje“.

„Teismas prasidės pirmadienį... „X“ pateiks termobranduolinį ieškinį „Media Matters“ ir visiems, dalyvaujantiems šioje nesąžiningoje atakoje prieš mūsų įmonę“, – sakė Muskas.

 

Muskas taip pat paskelbė pareiškimą, kuriame rašo: „Palaikykite „X“, kad apsaugotumėte laisvą žodį“, kuriame jis teigė, kad „Media Matters“ „visiškai klaidingai pristato tikrąją X vartotojų patirtį“. Jis taip pat sakė, kad „kad žodis tikrai būtų laisvas, mes taip pat turime turėti laisvę matyti ir girdėti tai, kas kai kuriems žmonėms gali atrodyti nepriimtina“, ir pridūrė, kad „neleisime, kad politiškai motyvuoti aktyvistai sulaikytų mūsų pastangas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(13)
(-5)

Komentarai (1)