Atvyksta „Titan Falcon“. Ukraina gavo 3D spausdintuvais pagamintą įrankį  (2)

Pranešama, kad Ukraina gavo tris ypatingus „Titan Falcon“ dronus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Titan Falcon“ - tai JAV technologijų kompanijos „Titan Dynamics“ kūrinys. Tai - ilgo nuotolio dronas, pagamintas 3D spausdintuvais. „Titan Falcon“ nėra karinis dronas - šimtai tokių dronų buvo atspausdinti visame pasaulyje ir vykdo pačias įvairiausias užduotis. Žinoma, dažniausiai „Titan Falcon“ naudojamas stebėjimams. Pavyzdžiui, šis dronas gali būti naudojamas miškams stebėti, kad būtų įsitikinta, kad juose neprasideda gaisrai. Arba jis gali stebėti rusus, kad Ukrainos artileristai gautų tikslias taikinių koordinates.

Pranešama, kad Ukraina gavo tris „Titan Falcon“ dronus. Šie 3D spausdintuvais pagaminti bepiločiai vykdys žvalgybos užduotis. „Titan Falcon“ gali nešti įvairias kameras ir kitą įrangą - jo fiuzeliaže telpa kamera su net 2,5 colių objektyvu.

 

„Titan Falcon“ privalumai - ilgas veikimo nuotolis, santykinai nedidelė kaina ir lengva konstrukcija. Su pilnai įkrautomis baterijomis „Titan Falcon“ gali įveikti apie 400 km. Ore jis išsilaiko iki 6 valandų. Be to, nors jo sparnų plotis yra net 2 metrai, „Titan Falcon“ yra lengvai transportuojamas, nes jo sparnai, horizontalūs stabilizatoriai ir vertikalusis stabilizatorius yra nuimami.

„Titan Falcon“ Ukrainą pasiekė Vokietijos kompanijos „Donaustahl“ dėka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(31)
(1)
(30)

Komentarai (2)