Nesėkmingas Baideno juokelis apie branduolinį ginklą. Ar tikrai juokelis? (Video)  ()

JAV prezidentas Joe Bidenas tapo diskusijų objektu po apsilankymo Pietų Korėjos kompanijos „CS Wind“ gamykloje Kolorado valstijoje. Kalbėdamas su darbininkais jis netikėtai palietė JAV branduolinių pajėgumų temą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Joe Bidenas nei iš šio nei iš to užsiminė, kad jį lydintis pareigūnas turi kodus branduoliniam ginklui, kuris gali „susprogdinti visą pasaulį“.

Toks Bideno pranešimas sukėlė visuomenės susirūpinimą, nes pokštas buvo pasakytas visiškai ne vietoje. Tai nebuvo kažkaip su pokalbiu susijusi tema.

Bidenas buvo supažindintas su vienu gamyklos darbininku Nicku ir jam iš karto pareiškė - „Žiūrėkit... mano jūrų pėstininkas turi... kodus pasauliui susprogdinti. Čia ne... čia ne branduoliniai ginklai, ar ne?“ Toje gamykloje gaminamos vėjo turbinos.

 

Tai yra keistas būdas pradėti pokalbį, nors, aišku, Bidenas bandė pajuokauti. Joe Bidenas, kuriam neseniai suėjo 81-eri, yra pasiryžęs dalyvauti dar vienuose prezidento rinkimuose. Jis ir taip yra vyriausias JAV prezidentas istorijoje, o tokie pokštai tik skatina diskusijas apie jo tinkamumą tokioms pareigoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(5)
(6)

Komentarai ()