[ŽT] Skelbiamas Kaukazo „emyratas“. „Kadyrovas ruošiasi atsiskirti nuo Rusijos“  ()

Z-stovykloje kyla pasipiktinimas dėl Čečėnijos lyderio veiksmų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo įžūlus elgesys papiktino net Rusijos Z-patriotus. Atvirai pasišaipę iš įvairių apdovanojimų, kurių nenusipelnė šešiolikmetis Kadyrovo sūnus, Z-tinklaraštininkai ėmė atvirai kalbėti, kad Kadyrovas paprasčiausiai tyčiojasi iš Rusijos, kuria asmenybės kultą Kaukaze ir net ruošiasi ateityje atplėšti visą Šiaurės Kaukazą.

Žinomas rusų rašytojas ir tinklaraštininkas Maksimas Kalašnikovas teigia, kad R. Kadyrovas savo veiksmais griauna Rusijos valstybingumo pamatus: „Tas Kadyrovo jaunesniojo apdovanojimų ralis.. tiesiog griauna Rusijos valstybingumo pagrindus... Tie Adamo Kadyrovo apdovanojimai kažkaip sutampa su Kaukazo „emyrato“ atsiskyrimu nuo Rusijos. Manau tai nuėjo per toli, ir tai jau seniai nebejuokinga.“

Rusijos Z-kariškis Jegoras Guzenko apskritai pareiškė, kad Rusija dideliais žingsniais artėja prie trečiojo Čečėnijos karo.

 

Rusų nepasitenkinimą R. Kadyrovu pastebėjo žurnalistas tinklaraštininkas Denisas Kazanskis, „YouTube“ kanale paskelbęs kelių vaizdo įrašų fragmentus, kuriuose Čečėnijos vadovą rimtai kaltina Z-bendruomenė.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(5)
(40)

Komentarai ()

Susijusios žymos: