Į Rosgvardijos koloną rėžėsi vilkikas. Yra žuvusių. Skelbiamas avarijos video  ()

Už 120 km nuo Ukrainos sienos į karinių transporto priemonių koloną rėžėsi krovininis sunkvežimis. Tai ne pirma avarija kelyje, kurioje nukentėjo Rusijos kariai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijoje eismo įvykis įvyko Voronežo srityje, kuri yra greta laikinai okupuotų Luhansko srities rajonų. Įvykio metu dalyvavo Rusijos gvardijos transporto priemonių kolona ir sunkvežimis. Agentūra „RIA Novosti“ apie situacijos Rusijos Federacijoje detales rašė „Telegram“ kanale.

Įraše nurodoma, kad eismo įvykio metu vienas rusas žuvo ir keturi buvo sužeisti. Jie taip pat paskelbė filmuotą medžiagą, kurioje matyti įvykio detalės. Konkrečiai kamera užfiksavo kelio atkarpą, kurios pašonėje stovėjo penki Rusijos gvardijos autobusai. Po akimirkos į vieną iš jų atsitrenkia sunkvežimis. Šoninis smūgis nustumia vieną automobilį nuo kelio.

 

Daugiau informacijos aptariama „Maš“ kanale. Jie nurodo, kad nelaimė įvyko gruodžio 2 d., apie 15 val. M4 „Don“ greitkelyje netoli Bobrovo miesto. Pažymėtina, kad kelias eina per gyvenvietę ir eina per Voronežo sritį link Ukrainos sienos Luhansko srityje. Atstumas nuo avarijos vietos iki Ukrainos yra apie 120 km.

 

Nelaimės priežastis – sunkvežimio vairuotojas užmigo prie vairo, rašoma pranešime. Žuvusysis yra antrasis sunkvežimio vairuotojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(1)
(22)

Komentarai ()