Rusai išpakuoja ukrainiečių „Bradley“. Kas vyksta (Video)  ()

Rusijos televizija parodė filmuotą medžiagą, kurioje, neva matyti JAV pagaminta pėstininkų kovos mašina „Bradley“, kuri buvo užgrobta fronto linijoje Ukrainos Luhansko srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinio 1-ojo kanalo geriausiu laiku transliuojamos laidos vedėjas teigė, kad rusų kariai užgrobė veikiantį „Bradley“ – vieną iš kelių dešimčių, kuriuos Vašingtonas šiemet tiekė Ukrainai.

Reportaže matyti keli kaukėti rusų kariai. Jie sakė, kad grįžo paimti transporto priemonės tamsoje ir tirštame rūke „pilkojoje zonoje“, maždaug 500 metrų nuo Ukrainos pajėgų, po to, kai pirmasis bandymas išgabenti mašiną nepavyko.

Filmuotoje medžiagoje matyti transporto priemonė buvo išmarginta kulkų skylėmis, kurias, pasak vedėjo, paliko Ukrainos bepiločiai orlaiviai, bandydami sunaikinti kuo daugiau aukštųjų technologijų apleistoje transporto priemonėje.

Vienas iš karių teigė, kad mašina atrodo kaip atnaujinta „Bradley“ versija su galingesniu varikliu, patobulinta „dinamine apsauga“ ir geresnėmis naktinio matymo bei ugnies valdymo sistemomis. Jis sakė, kad transporto priemonės odometras rodo tik apie 240 km.

Rusai jau pradėjo „išpakuoti“ užgrobtą „Bradley“.

Rusai skelbia:

  • Transporto priemonė buvo pagaminta 2022 m. (iš tikro atnaujinta);
  • Variklis veikiantis;
  • Evakuacijoje dalyvavo du Rusijos daliniai, žvalgybos komanda ir mechanizuota komanda. Visi jie apdovanoti „Drąsos ordinu“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(104)
(-76)

Komentarai ()