„Tiesiog būtina“. Rusijos generolas pareiškė esantis pasirengęs užimti dar du Ukrainos regionus (Video)  ()

Buvusio Vidaus reikalų ministro Anatolijaus Kulikovo teigimu, Kremliaus užmojai esą susiję su NATO. Jei Ukraina bus atkirsta nuo jūros, karinis blokas Kijevo „nepaims“ į Aljansą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kariuomenės generolas, buvęs Rusijos vidaus reikalų ministras (1995-1998) Anatolijus Kulikovas mano, kad okupantai turi užimti dar kelis Ukrainos regionus. Apie tai praneša Rusijos leidinys „Cargrad“.

Anot jo, Rusijos okupantai neva vis dar susiduria su daugybe užduočių, tarp jų ir naujų regionų, kurie yra Ukrainos dalis, okupacija.

„Mums labai reikia Mykolajivo ir Odesos regionų. Tai būtina siekiant užkirsti kelią Vakarų motyvacijai priimti Ukrainą į NATO“, – sakė Anatolijus Kulikovas.

Toks scenarijus, tęsia buvęs Rusijos Federacijos vidaus reikalų ministras, būtinas norint atkirsti Ukrainą nuo Juodosios jūros vandenų. Po to NATO neva nebegalės naudoti jūrų sienų savo reikmėms.

 

Anatolijus Kulikovas įsitikinęs, kad jei Ukraina neteks dviejų regionų, turinčių prieigą prie vandens, tai esą taps nereikalinga kariniam blokui.

 

Be to, Rusija ir toliau įtikinėja gyventojus, kas kaltas dėl visapusiškos invazijos, kuri buvo įvykdyta 2022 metų vasario 24 dieną.

„Rusija nėra kalta. Kalti nacionalistai ir Vakarai, kurie juos kurstė. Mūsų užduotis yra jiems pasipriešinti“, – Rusijos leidinys citavo Kulikovą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(64)
(-61)

Komentarai ()