50 000 000! Neįtikėtinas Britanijos sprendimas  ()

Karas Ukrainoje keičia karo žaidimo taisykles.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiosios Britanijos kompanija „BAE Systems“ ruošiasi atnaujinti M777 haubicų komponentų gamybą. Tai susiję su karu Ukrainoje ir artilerijos ginklų paklausa.

Apie tai praneša „Financial Times“.

Bendrovė pasirašė pradinį 50 milijonų dolerių sandorį su JAV armija, kad suteiktų postūmį naujajai programai, kol jie užbaigs platesnės sutarties detales.

Bendrovė taip pat pažymėjo, kad pasaulinis susidomėjimas šiais ginklais iš Europos, Azijos ir Amerikos šalių labai išaugo nuo visapusiškos Rusijos Federacijos agresijos Ukrainoje pradžios 2022 m.

„JAV, Kanada ir Australija suteikė M777 Ukrainai, kur jie įrodė savo didelį efektyvumą prieš Rusijos invazijos pajėgas“, – sakoma straipsnyje.

Šiuo metu daugiau nei 1250 M777 haubicų tarnauja Australijos, Kanados, Kolumbijos, Indijos, Saudo Arabijos, Ukrainos ir JAV sausumos pajėgose, o pirmasis jų kovinis panaudojimas įvyko Afganistano kare.

„BAE Systems“ tikisi, kad dėl naujos sutarties ir atnaujintos komponentų gamybos linijos bus užsakomos visos M777 haubicos.

 

Leidinys rašo, kad nors pagrindinė gamyba vyksta JK, surinkimas dažnai vyksta JAV. Bendrovė ketina bendradarbiauti su tiekėjais tiek JK, tiek JAV, kad pagamintų pagrindines M777 titano konstrukcijas, kurios sudaro ginklo šerdį, o pirmosios dalys turėtų būti pristatytos 2025 m.

Bendrovė mano, kad ši sutartis sudaro idealias sąlygas atnaujinti gamybą. M777 yra pagamintas JK ir suteikia galimybę naujiems ir esamiems vartotojams dalyvauti naujojoje M777 gamybos iniciatyvoje, pasinaudojant nusistovėjusia gamybos linija ir masto ekonomija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(0)
(35)

Komentarai ()