Unikalūs kadrai! Ką su „Abrams“ išdarinėja Ukrainos tankistai! (Video)  ()

Filmuotoje medžiagoje matomas ševronas su užrašu „Slava Ukraini“ ir šlovė didvyriams, kurio iki tol informaciniame lauke praktiškai nebuvo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė unikalus Ukrainos tankistų, besitreniruojančių amerikietiškais tankais M1A1 „Abrams“, video. Filmuotą medžiagą sausio 14 d. paskelbė „Military Land“.

„Ukrainiečių tankų pajėgų mokymas M1A1 „Abrams“ tankais užsienyje, 2023 metų vasara“, – rašoma vaizdo įrašo komentaruose.

Štabuose Ukrainos tankistai pirmiausia išklauso teorinį mokymą, tada atvyksta į poligoną, susipažįsta su kovinių mašinų techninėmis savybėmis, aprūpina įrangą amunicija.

 

Taip pat matyti, kad vairuotojai mechanikai jau užtikrintai vairuoja tankus, poligone atlieka įvairius manevrus, o likę ekipažo nariai lavina pagrindinių pabūklų ir kulkosvaidžių šaudymo įgūdžius.

 

Atkreipiame dėmesį, kad vaizdo įrašo pradžioje matyti „Main Battle Tank Systems“ projekto ševronas, kurio iki tol informaciniame lauke praktiškai nebuvo matyti. Ant jo galite pamatyti užrašą angliškomis raidėmis „Slava Ukraini“, o apačioje – „Glory to the Heroes“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(3)
(77)

Komentarai ()