Audringi plojimai. Galingas emocinis poveikis. Ką padarė Zelenskis (Video)  ()

Vakarų žurnalistai atkreipia dėmesį į galingą emocinį V. Zelenskio kalbos poveikį, kuris sužavėjo pasaulio elito atstovus Davose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio galinga kalba angliškai sujaudino Pasaulio ekonomikos forumo susitikimo publiką ir sukėlė audringus plojimus. Šis žmogus kalbėjo visiškai kitaip nei Rusijos pareigūnai ankstesniuose metiniuose susitikimuose ar Kinijos premjeras prieš kelias valandas, rašo Šveicarijos leidinys „Neue Zürcher Zeitung“ (Ciurichas).

„Norėjome imtis atsakomųjų priemonių, bet mums buvo pasakyta: „Eskaluoti nereikia!“ Siūlėme blokuoti tiekimą Rusijos Kaliningrado anklavui, o mums buvo pasakyta: „Eskaluoti nereikia!“

„Dėl to, kad mums nebuvo leista eskaluoti, praradome savo geriausius kovotojus. Dabar sakome visiems, kurie nori sumažinti mums paramą: „Eskaluoti nereikia!“ – sakė V. Zelenskis.

Tai žmogus, kuris tiesiogiai sprendžia visiems rūpimus klausimus: ar gresia III pasaulinis karas? Ar turėtume derėtis su V. Putinu? Ar mums reikia kompromisų? Tas, kuris kelia klausimus ir į juos atsako spontaniškai bei apgalvotai.

Į bėdą patekęs lyderis savo auditorijai sako: „Mums reikia jūsų pagalbos, mes taip pat kovojame už jus“. Kaip galima nenorėti padėti?, rašo Šveicarijos žurnalistai.

Žinia, kurią Ukrainos prezidentas perdavė kalbėdamas susitikime, taip pat įvairiuose foniniuose pokalbiuose su politikais ir verslo atstovais, buvo bekompromisė.

 

V. Zelenskio teigimu, taiką pasaulyje galima pasiekti tik per Ukrainos pergalę, kuri lems V. Putino pralaimėjimą. Karo prezidentas, kaip straipsnyje buvo vadinamas V. Zelenskis, teigė, kad Rusija yra ne demokratija, o diktatūra, kurioje žmonės nėra laisvi išsirinkti valdovą.

Klausimas tik kiek laiko žmonės bus pasiruošę užmerkti akis ir ausis ir apsimesti, kad viskas gerai, nors V. Zelenskiui V. Putinas yra tik despotas, kuris nori atimti žmonių laisvę. Ir tai daroma nuo to momento, kai Rusija prieš trylika metų įsikišo į Sirijos reikalus.

Norint užkirsti kelią dar baisesniems įvykiams, ji turi būti sustabdyta dabar, mano Šveicarijos žurnalistai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(0)
(82)

Komentarai ()