„Zelenskis prisiėmė asmeninę atsakomybę už frontą“ (Video)  ()

„Turėtume suvienyti savo visuomenę.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-09 „Zelenskis prisiėmė asmeninę atsakomybę už frontą“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ginkluotųjų pajėgų vyriausiajam vadui Valerijui Zalužnui atsistatydinus, Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis prisiima asmeninę atsakomybę už frontą.

Apie tai televizijos kanalo „Espresso“ eteryje pasakojo Ukrainos liaudies deputatas Mykola Kniažitskis.

„Jei tai tikrai atsistatydinimas, tai atsiprašau. Turėtume suvienyti savo visuomenę. Žinoma, tai yra prezidento iniciatyva, apie kurią jis kalbėjo interviu vienam italų kanalui. O tai reiškia, kad jis asmeniškai pasiima visą atsakomybė už viską, kas šiuo metu vyksta fronte“, – sakė liaudies deputatas.

Atsižvelgiant į tai, kad gynybos ministras Rustemas Umerovas padėkojo Valerijui Zalužnui, matyt, kalbama apie atsistatydinimą.

„Noriu prisijungti prie to, ką pasakė R. Umerovas, ir padėkoti V. Zalužnui. Jis tikrai tapo liaudies generolu, sugebėjo suvienyti Ukrainos visuomenę. Valerijus gali didžiuotis tuo, kad jam vadovaujant Ukrainos kariuomenė atstūmė priešą nuo Kyjivo, išlaisvino Charkivo sritis Ukrainos pietuose. Kariuomenė buvo suformuota ir rodė tokius didvyriškumo stebuklus, kurių niekas net neįsivaizdavo. Nepaprastai svarbu, kad V. Zalužnas asmeniškai padėkojo kariams, prisiminė visus, deja, žuvusius ir pasakė, kad mes atkeršysime visiems“, – sakė M. Kniažitskis.

 

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(5)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: