„Putinas pyksta. Akys žiba įsiūčiu.“ Carlsonas skelbia pirmus įspūdžius po interviu su Putinu (Video)  (1)

Amerikiečių žurnalistas pažymėjo, kad Putinas spinduliuoja pykčiu ir nesupranta, kodėl JAV nemėgsta Rusijos ir nenori kurti draugiškų santykių su Maskva.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-11 „Putinas pyksta. Akys žiba įsiūčiu.“ Carlsonas skelbia pirmus įspūdžius po interviu su Putinu (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių žurnalistas Tuckeris Carlsonas pirmą kartą pasidalijo savo įspūdžiais po interviu su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu. Anot žurnalisto, Rusijos lyderis ne itin rišliai paaiškino savo poziciją ir atrodė, kad pyko ant Vakarų už tai, kad jie atmetė Rusiją ir „tikrai nenori su ja draugauti“.

Carlsonas teigė, kad jam vis dar sunku sudėlioti visus jausmus po pokalbio su Putinu, nes interviu truko daugiau nei dvi valandas. Tačiau jis pastebėjo keletą svarbių dalykų, kurie, pasak jo, iškilo į paviršių.

Žurnalistas mano, kad, pirma, Putiną labai žeidžia tai, kad Amerikos politinis elitas nemėgsta Rusijos. Nors pasibaigus Šaltajam karui rusai akivaizdžiai manė, kad Rusija gali tapti Vakarų pasaulio dalimi. Žurnalisto teigimu, Putinas spinduliuoja pykčiu ir nesupranta, kodėl taip atsitiko, kad galiausiai tarp Rusijos Federacijos ir Vakarų nesusiklostė draugiški santykiai.

 

„Nesu šališkas, bet bet kuriuo atveju Vakarai tikrai nenori draugauti su Rusija. Tai akivaizdu. Tokia NATO esmė, sulaikyti Rusiją. Ir Putiną tai žeidžia – jis labai piktas. Jo akys spindėjo, kai apie tai kalbėjome“, – sakė Carlsonas.

Antras momentas yra tai, kad Putinas neva nori sudaryti taiką su Ukraina – Kremliaus vadovas tai yra sakęs ne kartą, tačiau Carlsonas užsiminė, kad šie žodžiai galėjo būti ne nuoširdūs. Kartu žurnalistas užsiminė apie derybas Stambule, kur, anot jo, buvo parengtas atitinkamas dokumentas, kuris taip ir nebuvo pasirašytas dėl buvusio JK premjero Boriso Johnsono.

 

Tuo tarpu Ukrainos ir Vakarų pozicija, tęsia Carlsonas, yra ta, kad Rusija turi grąžinti aneksuotą Krymą ir tik tada galima sudaryti taikos sutartį. Tačiau Putinas nepasirinks šio varianto ir nepradės branduolinio karo, jei jis ateis į Krymą.

„Jei tikrai manote, kad taikos sąlyga bus ta, kad Putinas atiduos Krymą, tai jūs tiesiog išprotėjote. O mūsų pamišę žmonės nori silpno lyderio Rusijoje. Bet kam mums to reikia? Silpna vyriausybė šalyje, kurioje yra didžiausias branduolinis arsenalas pasaulyje yra beprotybė!“, -  padarė išvadą Carlsonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(51)
(-47)

Komentarai (1)