Cinizmas šokiruoja. Ruso argumentas prieš branduolinį ginklą  ()

Kol Rusija ir toliau šantažuoja pasaulį branduoliniais ginklais, žurnalistai nusprendė paklausti rusų, ar jie pritaria jo panaudojimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taigi vienas iš rusų pareiškė, kad jis tariamai „nepasiruošęs palaikyti“ branduolinio ginklo naudojimo. Tačiau jo pateiktas argumentas buvo visiškai fantastiškas ir ne šmaikštus, praneša „24 kanalas“.

„Ne, aš nesu pasiruošęs palaikyti, nes tai yra idiotizmas. Kam naikinti tai, ką ketiname „atgauti?“ - sakė šalies agresorės pilietis.

Nors šis Rusijos propagandos „įkvėptas“ rusas fantazuoja apie kažkokį „teritorijų užgrobimą“, beveik kasdien vadinamojoje „antrojoje pasaulio armijoje“ atsiranda dar apie tūkstantis juodų maišų. Iš viso nuo plataus masto karo prieš Ukrainą pradžios okupantai neteko daugiau nei 394 tūkst. kariškių, taip pat dešimčių tūkstančių vienetų technikos.

Tuo tarpu rusė, atsakydama į klausimą apie branduolinio ginklo panaudojimą, prisiminė Vladimirą Putiną. Pavyzdžiui, „jei nebus Rusijos, nebus ir taikos“. Ji taip pat įsitikinusi, kad diktatorius niekada nebus pirmasis, kuris panaudos branduolinį ginklą.

 

„Jei prieš mus iškils branduolinė grėsmė, žinoma, mes jį panaudosime. Esu už tai, kad mes tai atsakytume. Bet pirmi – niekada. V. Putinas niekada su tuo nesutiks. Pirmąjam pulti?“ – kalbėjo rusė.

Ji tikriausiai pamiršo, kad būtent Vladimiras Putinas 2014 metais pirmą kartą užpuolė Ukrainą ir 2022 metais pradėjo plataus masto karą.

Prieštaringai vertinamas amerikiečių žurnalistas Tuckeris Carlsonas įrašė interviu su Vladimiru Putinu. Po interviu T. Carlsonas sakė, kad šalies agresorės prezidentas tariamai „gali panaudoti branduolinį ginklą“ Krymo pusiasalyje. Taip amerikiečių žurnalistas skleidė Rusijos propagandą.

 

Tarptautinis strateginių studijų institutas mano, kad Rusija koncentruojasi į tai, kad turi dideles nestrateginių branduolinių ginklų atsargas. Taip atsitiko visų pirma dėl didelių rusų nuostolių kare prieš Ukrainą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(5)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: