„Aš taip dar niekada nemačiau...“ 75% rusų skelbia, kas nuvers Putiną (Video)  ()

Rusai rašo, kad „legionierius“ į Kremlių neštų ant rankų, jei tik jie ten eitų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusi Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatė, karo-politikos analitikė ir operos dainininkė Marija Maksakova interviu su Olesia Bacman kalbėjo apie įdomų pastaruoju metu stebimą rusų minčių pasikeitimą.

„Mano „YouTube“ kanale yra daug respondentų, apie 8500. Ir kad ir kiek bandyčiau išsiaiškinti, kas turi nutikti, kad Putino režimas būtų nuverstas, dominuojantis variantas išlieka vienas – RSK ir legionas „Rusijos Laisvė“. Tai solidus 75% atsakymas“, – kalbėjo politikė.

Anot Maksakovos, rusai rašo, kad „legionierius“ į Kremlių neštų ant rankų, jei tik jie ten eitų. „Sąžiningai, aš dar niekada to nemačiau“, – prisipažino opozicionierė.

Maksakova taip pat sukritikavo Rusijos nevyriausybinę sociologinę organizaciją „Levada Centr“, kuri vykdo apklausas, taip pat ir karo su Ukraina tema, pasitelkdama per mažai respondentų, o paskui skelbia apklausų rezultatus su skambiomis antraštėmis.

 

„Pirmajai apklausai aš turiu 8500 respondentų, jie apklausia 1600, o po to didelėmis raidėmis rašo: 77% rusų palaiko karą. Na, kas čia per įžūlumas: tai manipuliacija antraštėmis. Argi tai reprezentatyvu? Kas čia per atranka? Kokia save gerbianti viešosios nuomonės tyrimų agentūra parodytų apklausos rezultatus, turėdama mažiau nei 3000 apklaustųjų?“ – piktinosi buvusi Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatė, leisdama suprasti, kad tokių tyrimų rezultatais pasitikėti negalima.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(6)
(91)

Komentarai ()

Susijusios žymos: