„Jis kietas vadas. Sudaužė mus kaip obuolius.“ Z-kanaluose kyla panika. Kas nutiko  ()

Z-kanalai nerimauja dėl naujojo Ukrainos pajėgų vyriausiojo vado.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-karo propagandistai baiminasi naujojo Ukrainos kariuomenės vyriausiojo vado Oleksandro Syrskio.

Rusijos karo propagandistai pripažįsta, kad naujasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas Oleksandras Syrskis nebus dovana Rusijos okupacinei kariuomenei, nes jis yra „kietas ir sistemingas“ vadas. Taip rašė Z-karo korespondentai, komentuodami naujojo Ukrainos kariuomenės vado paskyrimą.

Vienas iš Rusijos „Telegram“ kanalų paskelbė vieno Rusijos ginkluotųjų pajėgų karininko, kuris mūšio lauke susitiko su Syrskio daliniais, pasakojimą. Pasak jo, Syrskis yra „labai blogai“ Rusijos kariuomenei. Būtent jis dalyvavo kuriant Ukrainos teritorinės gynybos dalinius, kurie aktyviai pasireiškė per karą.

„Jis yra kietas ir sistemingas vadas, tai įrodė ne kartą. Naujasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pavidalas, kuris buvo formuojamas nuo 15 metų ir sudaužė mus kaip obuolius, didelis jo nuopelnas. Šis vyrukas, be viso kito, yra ir teritorinės gynybos kūrėjas; visi juokėsi iš ukrainiečių Volkssturmo, o pavyko labai neblogai“, – pažymima pranešime.

 

Rusai taip pat primena, kad O. Syrskis 2015 m. dalyvavo Debalcevės operacijos baigiamajame etape ir sunkiomis sąlygomis išvedė iš Rusijos apsupties kovai parengtus Ukrainos pajėgų dalinius. 

Volkssturm – tai Vokietijoje populiarūs milicijos daliniai, sukurti paskutiniais Antrojo pasaulinio karo mėnesiais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(1)
(152)

Komentarai ()

Susijusios žymos: