„Jie bepročiai. Kalba, kad ims Suvalkų koridorių.“ Kas nutiko (Video)  ()

„Kuo arčiau imperijos žlugimas, tuo beprotiškesni jos veiksmai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis ekspertų teigia, kad Putinas iškart po „pergalės“ prezidento rinkimuose gali pradėti naują puolimą Ukrainoje, taip pat pašaukti į armiją dar kelis šimtus tūkstančių rusų. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Piotras Černikas savo prognozėse žengia dar toliau, numatydamas dar daugiau beprotiškų Kremliaus diktatoriaus žingsnių.

„Kaip sakė didysis Romos mąstytojas Markas Tulijus Ciceronas, kuo arčiau imperijos žlugimas, tuo beprotiškesni jos veiksmai. Iš rusų dabar galite tikėtis bet ko“, – „YouTube“ kanale „Govorit Velikj Lviv“ sakė karo ekspertas. – „Priminsiu istoriją su Čornobaivka. Aš paklydau kažkur tarp 23 ir 25 karto, skaičiuojant kiek kartų okupantai ten gabeno įrangą ir žmones. Mes juos daužėme, o jie vėl ten traukė. Ir taip daugiau nei 20 kartų Homo sapiens taip nesielgtų, bet jie taip darė, nes jie bepročiai, o  iš bepročių galima tikėtis beprotiškų veiksmų“.

Kartu Černikas atkreipė dėmesį į tai, kad rusai niekaip negali paimti Avdijivkos, bet kartu kalba apie Suvalkų koridorių, kurį, kaip teigia, ims.

„Kaip jie ketina jį imti, jei ten yra rimtas priešas, Lenkija, kur yra dislokuotas didžiulis amerikiečių kontingentas ir itin efektyviai ginkluotas? Jie neturi šansų, tiesiog neturi“, – sakė analitikas.

 

Pulkininkas pridūrė, kad Rusijos Federacija vis tik galėtų žengti tokį žingsnį ir čia yra rimtas racionalus skaičiavimas – pralaimėti NATO ir pasiekti paliaubų tašką su NATO, o ne su Ukraina.

„Bet jei staiga Amerika neduos atkirčio, mes pateksime į chaosą, kurio tiesiog neįmanoma suvokti“, – pažymėjo Černikas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(181)
(38)
(143)

Komentarai ()

Susijusios žymos: