„Šoko kumštis.“ Skelbiama apie lemiamus įvykius  ()

Yra dar dvi labai svarbios kryptys, kuriose dabar vyksta lemiami įvykiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Orichivo kryptimi (Zaporižios sritis) rusai sutelkė šoko kumštį, didelę karių grupę – kuri savo skaičiumi jau viršija užpuolikų pajėgas prie Avdijivkos. Tai teletono metu pareiškė Taurijos operatyvinės ir strateginės karių grupės atstovas Dmytro Lichovijus.

Jis pažymėjo, kad Avdijivkos kryptis dabar yra pagrindinė, tačiau operatyvinės-strateginės karių grupės „Taurija“ operatyvinėje zonoje yra dar dvi labai svarbios kryptys, kuriose dabar vyksta lemiami įvykiai.

„Tai Marjinkos kryptis, dar žinoma kaip Novopavlovsko. Ten priešas šturmuoja Novomychailivkos gyvenvietę, taip pat Heorhiivkos kaimą. Ir ten jam per pastarąsias 24 valandas nepasisekė“, – sakė Lichovijus.

Be to, per pastarąsias 24 valandas įsibrovėliai neturėjo sėkmės dar keliose puolimo operacijose Orichivo kryptimi. „Tačiau matome, kad priešo grupė, kuri ten telkėsi per pastarąsias kelias dienas ar net savaites, savo dydžiu ir personalu yra didesnė nei grupė, kuri dabar dalyvauja Avdijivkos kryptimi“, – sakė pranešėjas.

 

Anot Lichovijaus, akivaizdu, kad „maskvėnai ne į pasivaikščiojimą atėjo“. „Atkreipkite dėmesį į gyvenviečių pavadinimus: Robotynė... Robotynės atbraila į pietus nuo Orichivo miesto, Zaporižios atbraila. Robotynės atbraila – tai teritorijos, deokupuotos praėjusių metų vasaros kampanijoje. Atrodo, kad rusai iškėlė užduotį ir nori ten pasiekti tam tikrų teigiamų rezultatų, taip pat kaip dabar nori juos pasiekti Avdijivkoje“, – pabrėžė Lichovijus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(36)
(-24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: