„Jų yra daugiau, suprantate?!!“ „Azov“ vadas įsiutęs. Kas nutiko (Žemėlapis)  ()

„Su Rusijos armija negalima kariauti kaktomuša.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Azov“ brigados štabo vadas Bohdanas Krotevičius savo „Telegram“ kanale pakomentavo situaciją Avdijivkoje, kur neseniai buvo perkelta 3-ioji šturmo brigada. Panašu, kad dėl situacijos jis yra tikrai įsiutęs.

Krotevičius sakė, kad šioje fronto atkarpoje būtina „atkirsti iš flango besiveržiančias priešo pajėgas“ ir „nekovoti kaktomuša su rusais“.

„Su Rusijos armija negalima kariauti kaktomuša. Ir apskritai su bet kokia armija grumtis kaktomuša yra kvaila. Taip daro tik girtuokliai. Kodėl mes nuolat susiduriame su ta pačia klaida? Mus išgelbės ne technologinė pažanga, ne milijonas HIMARS, svarbiausia – kaip tai bus panaudota!“ – rašo Krotevičius.

Anot jo, sėkmę fronte gali atnešti manevrai, o ne „puolimas kaktomuša“.

„Visi žino posakį „Karas yra ch####a, svarbiausia - MANEVRAS"! Manevrai, b###t, atneš pergalę. Ne puolimas į 5 gynybos linijas kaktomuša, nemeskite brigadų pagrindine priešo puolimo kryptimi! Jų yra daugiau, suprantate?! Manevras – smūgis į flangą, b###t. Apie tai rašiau dar 23-iųjų sausį – jokių išvadų nepadaryta. Gal aš kvailys, bet daužysiu galvą į šią nepramušamą sieną, kol prasibrausiu! Rašau tiesiai šviesiai – nukirskite besiveržiančias priešo pajėgas iš flangų! Visos karių grupės įvykdys geresnes puolimo operacijas ta kryptimi, kurioje priešas NESITIKI smūgių“, – rašė Krotevičius.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(282)
(6)
(276)

Komentarai ()

Susijusios žymos: