„Įvyko smūgis į rezervą.“ Situacija kritinė. Generolas skelbia, kas nutiko (Video)  ()

Reikšmingo gyvosios jėgos pastiprinimo Avdijivkos kryptimi nereikėtų tikėtis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandien situacija Avdijivkoje yra kritinė. Remiantis užsienio šaltinių pateiktais duomenimis, „įvyko smūgis į rezervą“. Ukrainos gynybos pajėgos metė tam tikrus rezervus, tačiau jiems buvo smogta, todėl reikšmingo gyvosios jėgos pastiprinimo Avdijivkos kryptimi nereikėtų tikėtis.

Tai pareiškė buvęs Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininko pavaduotojas generolas leitenantas Ihoris Romanenko interviu su Oleksandru Demčenka, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „V gostiach u Gordona“.

„Jei tai iš tiesų taip yra, tai atėjo laikas pagal situaciją priimti sprendimą dėl sistemingo mūsų karių išvedimo ir stabilios gynybos“, – sakė karo ekspertas.

 

Romanenko taip pat pažymėjo, kad pozicijos į vakarus nuo Avdijivkos taip pat yra gana pažeidžiamos, tačiau vienaip ar kitaip Ukrainai reikės organizuoti tinkamą gynybą šioje fronto atkarpoje.

Be to, generolas priminė, kad V. Putinas nori pasiekti administracines Donecko ir Luhansko sričių sienas, siekdamas padidinti galimybes užgrobti Charkivo, Chersono ir Zaporižios sričių teritorijas, o vėliau priversti Ukrainą derėtis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(78)
(-51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: