Jie „plaukia per Tisą.“ Kas vyksta (Video)  ()

„Didžiausias iššūkis, su kuriuo susiduriame, yra mūsų, kaip tautos, išlikimas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei artimiausiu metu visa Ukraina „nesusikaups“ bendram tikslui įgyvendinti, „galime pralaimėti“. Tai interviu TSN.UA pareiškė 3-iosios atskirosios šturmo brigados atstovas spaudai su šaukiniu „Šram“.

„Didžiausias iššūkis, su kuriuo susiduriame, yra mūsų, kaip tautos, išlikimas. Nes jei artimiausiu metu, per labai trumpą laiką, visa šalis nesusitelks bendram tikslui įgyvendinti, tai bijau, kad galime pralaimėti“, – pasakė jis.

Jis pridūrė, kad, norint nugalėti priešą, visi turi dirbti kaip vienas. „Ne tik kariškiai, ne tik savanoriai. Ne tik valstybės tarnautojai, tarkime, ugniagesiai ar pasieniečiai. Visi turime dirbti kaip vienas organizmas“, – sakė kovotojas.

Kartu jis pridūrė, kad dabar yra daug žmonių, kurie „pavargę nuo karo, bet tuo pat metu net nematę jo savo akimis“. „Manau, kad tai neteisinga“, – pasakė „Šram“.

 

Jis taip pat pridūrė, kad „dabar daug žmonių, norėdami išvengti mobilizacijos, plaukia per Tisą“. „Jie tiesiog turi suprasti, kad mes pasibaigiame. Jie mano, kad yra pakankamai žmonių kariauti, bet iš tikrųjų taip nėra“, – pabrėžė kovotojas.

Karys pažymėjo, kad turi klausimą civiliams, kurie „dar neįstojo į karą“: „Ką darysite, kai mes pasibaigsime?“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(196)
(10)
(186)

Komentarai ()

Susijusios žymos: