„Yra naujiena, kuri įkvepia. Iš karto net nepažinau.“ 5 km nuo priešo! Kas atvyko į frontą  ()

Ukrainos kovotojai fronte sulaukė gerų naujienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Fronte kovojanti Černovol aktyviai sveikina generolo Mychailo Drapatojaus paskyrimą į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Generalinio štabo viršininko pavaduotojo pareigas. Generolo M. Drapatojaus paskyrimas į Ukrainos generalinį štabą yra gera ir įkvepianti žinia Ukrainai. Tai savo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ pareiškė žurnalistė, politikė, visuomenės veikėja, kariškė Tetjana Černovol.

V. Zelenskis vasario 10 d. paskyrė buvusį „Chersono“ grupės vadą, generolą M. Drapatojų į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Generalinio štabo viršininko pavaduotojo pareigas. Jis bus atsakingas už karinį rengimą.

„Turiu vieną naujieną, kuri mane įkvepia profesiniu požiūriu, tai M. Drapatojaus paskyrimas į Generalinį štabą. Aš juk buvau jo... personalu. Daugiau kaip 100 kilometrų Chersono srityje nuo desanto iki desanto praėjo jam operatyviai vadovaujant – profesionaliai ir talentingai 2022 m. Štai kodėl aš sprogstu iš pasididžiavimo“, – sakė ji.

 

Černovol papasakojo apie incidentą, kai kartą susitikusi su generolu pozicijose kreipėsi į jį familiariai, ne pagal karinį protokolą. Černovol paaiškino, kad nesitikėjo susitikti su generolu fronte vos už 5 kilometrų nuo Rusijos kariuomenės pozicijų.

„Dirbdama savo darbą sutikau jį fronto pozicijose. Kartą ne iš karto jį atpažinau ir kreipiausi į jį gana familiariai.... Nesitikėjau, kad generolą sutiksiu 5 kilometrų zonoje nuo priešo“, – pranešė ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(2)
(93)

Komentarai ()

Susijusios žymos: