„Jie neriasi iš kailio.“ Propagandistų šou prasidėjo (Foto)  ()

Tikslas yra tik vienas – parodyti lojalumą Putinui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žvilgtelėję į oficialių, pusiau oficialių ir propagandos veikėjų komentarus, susijusius su Aleksejaus Navalno mirtimi, pasakysime viena – jie visi patvirtino, kas tokie jie yra. Propagandistų šou prasidėjo. Jų žodžiai – išsigandusių hienų šnypštimas.

Jie juk galėjo pasakyti maždaug taip: „Pripažįstame Navalno drąsą. Jis buvo mūsų priešas. Mes neturėjome to daryti su juo. Turime padaryti išvadas dėl kitų mūsų oponentų, kuriuos įkalinome, ir juos paleisti“.

Bet tai ne apie juos. Po tragiškos Navalno žūties jie dar labiau sudrebėjo ir puolė komentuoti. Tikslas yra tik vienas – parodyti lojalumą Putinui. Kad jis nepagalvotų, kad jie yra neištikimi, dvejojantys ar silpni. Jiems Navalnas nerūpi, nerūpi tai, ką jie patys padarė – jie neriasi iš kailio, kad dar kartą sulauktų palankumo.

Bet įsivaizduokite, kaip Zacharova, Simonian, Volodinas, Peskovas elgtųsi kalėjimo sąlygomis, panašiomis į Navalno? Norėčiau jų to paklausti. Ir pažiūrėti į jų bejausmius veidus. „Su mumis tai neatsitiks! Tai yra neįmanoma!“. Jei valdžioje bus žmonės, žinoma. Tačiau šiandien valdo ne žmonės.

 

Apie tai rašo Rusijos „SerpomPo“ „Telegram“ kanalas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(7)
(22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: