„Čekijos 122 mm MLRS RM-70 smogė Rusijai.“ Generolai skelbia beprotišką žinią  ()

Kovalenko išsakė svarbų „bet“ dėl naujausio „incidento“ Belgorode.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos generolai skelbia beprotišką žinią. Karo stebėtojas Oleksandras Kovalenko paaiškino, kodėl Ukraina negalėjo smogti Belgorodui.

Savo nuomonę jis išsakė „Telegram“ kanale.

„Rusijos gynybos ministerija ir toliau teigia, kad Ukraina apšaudo Belgorodą naudodama čekišką 122 mm MLRS RM-70. Pasak Rusijos, dauguma raketų yra perimamos, tačiau dalis krenta ant paties Belgorodo gyventojų, todėl Ukraina terorizuoja Belgorodą, oi, kokie niekšai.

Bet...

Noriu priminti, kad RM-70 MLRS yra čekiška, modernizuota 122 mm MLRS, sukurta BM-21 „Grad“ pagrindu. Jos raketų maksimalus taikinio nuotolis yra 21 km. Artimiausias taškas palei sieną tarp Charkivo ir Belgorodo regionų iki Belgorodo yra 26 km. Taigi, norint smogti Belgorodui, RM-70 MLRS turėjo nukeliauti bent 5 km gilyn į Rusijos teritoriją...

Jei taip būtų nutikę, toks įvykis nebūtų likęs nepastebėtas. Jei Rusija dar netrimituoja visur, kad Ukraina pažeidė jos sienas, tai reiškia, kad ukrainiečių ten nėra.

 

Taip pat priminsiu Rusijos genijams, kad oro gynybos priemonėmis numušti raketą beveik neįmanoma. Taigi, visai gali būti, kad patys rusai galėjo kur nors šaudyti į viršgarsinius objektus, tačiau dėl to, kad nebuvo įmanoma perimti raketų, jos susinaikino ir galėjo nukristi ant paties Belgorodo.

Ką aš galiu pasakyti... Pasakykite Putinui ačiū už tai!“ – rašo Kovalenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(240)
(16)
(224)

Komentarai ()

Susijusios žymos: