„400 ugnies misijų. Kviečiame Rusijos armiją sekti savo kolegų pavyzdžiu.“ Neįtikėtina. Ką daro rusų kariai (Foto)  ()

„Jų motyvacija paprasta: atkeršyti už bendražygius, žuvusius mėsos šturmuose.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių ir Krymo totorių karinis judėjimas „Ateš“ pranešė, kad Avdijivkos šturmuose dalyvaujantys Rusijos kariškiai skundžiasi sužeistųjų ir žuvusiųjų evakuacijos organizavimo stoka ir net neperšaunamų liemenių aprūpinimu.

Per Avdijivkos šturmus su mumis masiškai susisiekia Rusijos kariškiai, kurie siunčia mums valdymo punktų, sandėlių su amunicija ir technikos stovėjimo aikštelių koordinates. Jų motyvacija paprasta: atkeršyti už bendražygius, žuvusius mėsos šturmuose“,  – savo „Telegram“ kanale rašo „Ateš“ partizanai.

„Ateš“ agentai iš 87-ojo pėstininkų pulko, 55-osios ir 115-osios Rusijos atskirųjų motorizuotųjų šaulių brigadų praneša, kad tokių nuostolių šiame kare dar nebuvo. Okupantai yra priversti veržtis į priekį, kitaip jiems gresia egzekucija, tokių bausmių jau buvo.

„Puolimas dažnai buvo vykdomas neorganizuojant sužeistųjų ir žuvusiųjų evakuacijos. Kai kurie kariškiai buvo priversti atimti iš „200-ųjų“ šarvus“, – sakoma pranešime.

„Ateš“ visą informaciją perdavė Ukrainos gynybos pajėgoms.

Kviečiame Rusijos armiją sekti savo kolegų pavyzdžiu. Suteikdami mums informaciją, prisidedate prie savo išlikimo ir šio kruvino karo pabaigos“, – rašė „Ateš“ „Telegram“ kanale.

 

Rusijos propagandistai dėl Rusijos kariuomenės nuostolių yra suakmenėję. Rusijos „Z-kanalai“ nepatenkinti Avdijivkos „paėmimu“ – jie rašo, kad nužudyta tūkstančiai žmonių, o mainais gauti griuvėsiai.

Operatyvinės-strateginės grupės „Tavria“ vadas generolas Oleksandras Tarnavskis pranešė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos užėmė pozicijas antroje gynybos linijoje Avdijivkoje. Dengdama organizuotą Ukrainos padalinių išėjimą iš Avdijivkos, „Tavria“ su artilerija atliko apie 400 ugnies misijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(0)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: