Kažkur dingo. Absurdiška problema su Navalnu  ()

Aleksejaus Navalno mama nuvyko į morgą, kuriame, kaip oficialiai pranešta, turėtų būti jo kūnas. Bet tas morgas apie tai nieko nežino ir Navalno neturi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-18 Kažkur dingo. Absurdiška problema su Navalnu  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Moscow Times“ rašo, kad pasak Navalno spaudos sekretorės Kiros Jarmiš, mirusio politiko mama ir advokatas neranda jo kūno. „Advokatas paskambino ant durų nurodytu telefono numeriu. Jam buvo pasakyta, kad šiandien jis yra jau septintas skambinęs asmuo. Jie morge Aleksejaus kūno neturi“, – sakė garsi Navalno padėjėja.

Navalno kūno nėra Salechardo teismo medicinos ekspertizės biure, kur pasak oficialių šaltinių jis turėtų būti. Įstaigos darbuotoja kanalo „Astra“ žurnalistei sakė, kad jie „nepriėmė jokių palaikų iš kolonijų“ ir rekomendavo kreiptis į Rusijos Tyrimų komitetą. Kolonija ir regiono Vidaus reikalų ministerija, kaip pranešama, irgi negali pasakyti, kur yra Navalno kūnas. Anot Jarmiš, valdžia bando „slėpti pėdsakus, todėl slepia kūną“.

„Mes aiškiai suprantame, kad kolonija meluoja, tai akivaizdu. Neabejotina, kad žmogžudystė buvo suplanuota... Aleksejaus įrašą iš teismo ketvirtadienį matėme visi. Jis šypsojosi ir juokavo, o tai dar kartą rodo, kad jo mirtis negalėjo įvykti dėl natūralių priežasčių“, – sakė ji.

 

„Novaja Gazeta“ šaltiniai Federalinėje bausmių vykdymo tarnyboje anksčiau tvirtino, kad Navalno kūnas galėjo būti išsiųstas skrodimui į Maskvą.

Internete sklando versijos, kad medžiagos, kurios galėjo būti panaudotos Navalno nužudymui, po kiek laiko tampa nebeatsekamos, todėl ir delsiama atiduoti kūną, kad tik jis nepatektų į nepriklausomų ekspertų rankas.

(21)
(6)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: