„1 300 kareivių. Jie nesulauks ryto.“ Z-kanalai skelbia košmarą. Kas nutiko  (4)

Rusijos propagandistai šiek tiek „išsiblaivė“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

723-iąją plataus masto invazijos dieną Rusijos propagandistai šiek tiek „išsiblaivė“: Kremlius toliau naikina Ukrainos miestus nuo žemės paviršiaus, mesdamas į „mėsos šturmus“ visus, kurie gali judėti savarankiškai.  Okupantų vadovybei puolant Avdijivką nuostoliai nerūpėjo. Z-kanalai tuo tarpu skelbia košmarą. „200“ ir sužeistųjų skaičius net storiausius ir ciniškiausius propagandistus panardino į stuporo būklę.

„Tai, kas dabar vyksta Avdijivkoje, peržengia mūsų supratimo ribas. Vien per pastarąsias 24 valandas ten žuvo daugiau nei 1300 Rusijos kareivių. Tūkstančiai sužeistųjų, dauguma iš jų nesulauks ryto. Jie tiesiog nesulauks reikiamos pagalbos, nes sužeistųjų srautas nesiliauja.

Nuo daugybės žinučių, gautų pastarosiomis dienomis iš artimųjų, ima šiurpas... Nežinome, ką jums atsakyti. Trūksta žodžių...“ – rašo vienas iš Z-kanalų.

 

Komentaruose pasirodė prieš kelias dienas į Avdijivką perkeltų rusų kareivių ir vadinamosios „DLR“ armijos artimųjų pranešimų ekrano kopijos. Galima suprasti, kad dabar su kariais nėra jokio ryšio, o tie, kurie prisiskambina, negauna jokios informacijos, apie sužeistuosius ligoninėse informacijos nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(472)
(17)
(455)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: