Po atleidimo. Visiška paslaptis. Ką dabar veiks Zalužnas  ()

Vasario pradžioje Ukrainos prezidentas atnaujino ginkluotųjų pajėgų karinės vadovybės sudėtį. Oleksijus Danilovas buvo paklaustas, ką darys Zelenskio atleisti vadai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nacionalinio saugumo tarybos sekretorius išreiškė įsitikinimą, kad atleisti karininkai ir toliau dirbs valstybės labui.

Danilovo teigimu, visiškai natūralus procesas, kad po naujojo vado paskyrimo vadovybėje įvyko nemažai personalo pokyčių. Juk naujasis vyriausiasis vadas turi teisę siūlyti į tam tikras pareigas naujus žmones.

Kalbant apie ankstesnius vadus, Nacionalinio saugumo tarybos sekretorius pažymėjo, kad visi jie yra „valstybininkai“, kurie turi noro toliau ginti Ukrainą ir tikrai joje dalyvaus.

„Esu daugiau nei tikras, kad jie dirbs valstybei, vienose ar kitose pareigose, vienoje ar kitoje institucijoje – ne tik kariuomenėje. Turime pakankamai struktūrų, pavyzdžiui, Valstybės sienos tarnyba, Vidaus reikalų ministerija. Visiško atsakymo į šį klausimą dabar neturime, tačiau esu tikras, kad visi šie specialistai prisidės prie mūsų pergalės“, – patikino Danilovas.

 

Po Zalužno atleidimo prezidentas pasiūlė generolui likti jo komandoje. Danilovas buvo paklaustas, ar žino, ką atsakė buvęs vadas. Nacionalinio saugumo tarybos sekretorius sakė, kad šį klausimą geriau užduoti pačiam Zalužnui.

Danilovas taip pat buvo paklaustas, ar jis žino, kokias pareigas Zelenskis siūlo Zalužnui. Jis užsiminė, kad žino, tačiau apie tokius dalykus viešai kalbėti neturi teisės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(0)
(10)

Komentarai ()