„Negrįžtamas dabartinės Rusijos žlugimas.“ Netikėta. Ką skelbia Medvedevas  (3)

Medvedevas atsakė į Vakarų šalių pareiškimus, kad „pasaulis negali sau leisti Rusijos pergalės kare“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas sunerimo dėl pralaimėjimo kare ir galimo Rusijos Federacijos žlugimo.

Matyt, Kremliuje tvyro nerimą keliančios nuotaikos. Medvedevas netikėtai pradėjo kalbėti apie Rusijos pralaimėjimo kare su Ukraina perspektyvą. Jis grasina, kad, jei Ukraina deokupuos savo teritorijas, Rusijos Federacija panaudos branduolinį ginklą prieš Kyjivą ir kitas Vakarų sostines.

„Akimirkai įsivaizduokime, kad Rusija pralaimėjo, o Ukraina ir jos sąjungininkės laimėjo. Ką ši pergalė suteiks priešams (...)? (...) Grįžimas prie 1991-ųjų sienų, tai yra tiesioginis ir negrįžtamas dabartinės Rusijos žlugimas... Ir tada kils žiaurus pilietinis karas, kuris lems galutinį mūsų šalies išnykimą iš pasaulio žemėlapio“, – savo „Telegram“ kanale rašė D. Medvedevas.

Jis tikina, kad tokio scenarijaus atveju Rusijos Federacijos vadovas Vladimiras Putinas panaudos branduolinį ginklą.

„Kyjivui, Berlynui, Londonui, Vašingtonui, visoms kitoms gražioms istorinėms vietoms, kurios jau seniai buvo įtrauktos į mūsų branduolinės triados skrydžio taikinius... Todėl geriau tegul viską grąžina, kol dar ne vėlu, kitaip mes grįšime ir viską susigrąžinsime su maksimaliais nuostoliais priešui – kaip tai padarėme Avdijivkoje“ – grasina Rusijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(100)
(-94)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: