Paviešintas žemėlapis su lėktuvą Ukrainoje numušusios teroristų raketos judėjimo trajektorija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sloggi 2014-07-24 10:51
O tia nebutu paprasciau suskaiciuot tiesiog ukrainos buk\'u raketas? Jug kazkokia apskaita turetu but vykdoma. Butu manau viskas aisku ir paprasta.
Creatium 2014-07-24 11:26
Tai, kad patys separatistai jau pastarąsias dvi dienas du kartus prisipažino, jog jie numušė netyčia tą lėktuvą. Vieną kartą kažkoks žemo rango separatistas, o kitą kartą - Donecko separatistų lyderių, bataliono „Vostok“ vadas
pld 2014-07-24 11:30
teigi kad ukraina numushe ? provokacija vakaram ? manau tada butu pasirinke amerikieciu pilna laineri.. o kam skaiciuot? faktas tas kad lektuvas numustas arti rusijos sienos, greiciausiai per klaida, o ju pasitaiko.. Matant kokia technika turi tie vadinamieji teroristai, ukranieciam atsigabenti ten kompleksa nepastebetiem butu sudetinga, beto reiktu ish anksto ten turet jau dislokuota ir laukti lektuvo, o tai padaryt butu sunku del pasiprieshinimo , ir taipogi rusija nesileistu taip arti sienos turet ukrainos valdoma PVO sistema.
Pumper 2014-07-24 11:35
Elementarios logikos iš konspiracininkų ir šiaip komunistų neverta tikėtis.
andriulis 2014-07-24 13:48
Kol kas rišliausiai ir argumenčiausiai tvirtinantis Rusijos kaltę yra šis vyrukas: http://evilmilker.livejournal.com/
Shioks 2014-07-24 19:06
EZ PZ . Patarimas, per daug neskaityti geltonosios spaudos, nes gali patapti Nostradamu. Duoti pvz? Orus nuspeja menesiais i prieki. Po malaizijos lektuvo katastrofos jau pasake, kad Rusai ji numuso, nors niekas to nepatvirtino. Teroristas pasake ta, pasake ana. Sadamas Huseinas pasiruoses panaudoti atominiu ir cheminiu ginklu arsenala. Khadaffis prievarto moteris tuntais. Basharas al Assadas nuodija taikius gyventojus dujomis. Balsu skaiciavimo metu jau zinojo, kad Grybauskaite taps prezidente ir t.t. Jei pastoviai skaitai is vieno saltinio kuris pucia migla pastoviai i akis, niekad ir nezinosi kas istikruju ten ivyko.
mnv 2014-07-24 19:20
O va cia topine konspirologu fraze, kai ju argumentus uzvarto/nebeturi: "niekad nezinosi, kas istikruju ten ivyko" Ir ta fraze gali laikyt is esmes teisinga, jei pats kaip supermenas salia to lektuvo neskridai ir nepamatei kas atsitiko. Bet tai yra BS ir jei taip gyvenime vadovautumemes "realybe" baigtusi uz savo kiemo ribu.
Shioks 2014-07-24 21:57
Nzn ar neisiskaitei kas ten parasyta, ar tik pamates ta keliu zodziu jungini cia kritikuoji? Perskaityk sakini ir visa ta tavo citata nebeturi jokios reiksmes, perskaityk viska ka parasiau ir tavo komentaras gaunasi kaip trolinimas
andriulis 2014-07-24 23:01
Taip taip, lifenews, RT, RTR, NTV, RenTv ir kitokį š... žiūrėk, tuomet visuomet būsi teisus....
Shioks 2014-07-25 00:15
Jums proto nera ar kaip? parasiau aiskiai ir suprantamai, neutraliai. Debilizmas kazkoks visiems uzejas, rimtai tv ir Grybauskaites sutve galvas isplove jums
Splius 2014-07-25 10:32
Greiciau jau tau ponuli smegeneles gerai praplautos o ne kitiems.
AP0323 2014-07-25 10:50
vakaru myletojai paaiskinkit kodel lektuvas buvo pasiustas apie 500 km i siaure i karo zona, kai i malaizija yra tiesus kelias, sito nieks kol kas nepaaiskino. jeigu yra per sunkus klausimai, juos ignoruojama. as galvoju, kad ukrainai tai naudinga, sulaukti vakaru paramos ir sukompromituoti Rusija. poroshenko teroristai valdzioje sulose ziaurokai - laineri pasiunte i karo zona, o kas numuse tai prasmes nera. svarbiausia kas pasiunte laineri i zuti ir kas uz tai atsakys???
Simplicity 2014-07-25 21:34
Tamsta, esat kuo nors susijęs su aviacija, priklausot kokiai nors IATA ar kokiai kitai su aviacija susijusiai asociacijai/federacijai, kad taip drąsiai teigiat, kad lėktuvas skrido per aplinkui, o ne kaip priklauso— „tiesiu keliu“? Ir ką civilinėje aviacijoje reiškia „tiesus kelias“? (Jei brėšim tiesią liniją iš Amsterdamo į Kuala Lampūrą, tai ne tik Doneckas, bet ir visa Ukraina paliks kažkur toli Šiaurėj.) p.s. Jei nebūtum besmegenis, tai susirastum istorinę skrydžių informaciją puslapyje www.flightradar24.com. Ten yra pateikta paskutinių dviejų mėnesių informacija apie vykdytus skrydžius. Įsivedžiau Malaysian Airlines, susiradau MH17 skrydį ir net nenustebau, kai pamačiau jog paskutinius du mėnesiu (tik tiek toli atgal teveikia paieška) šiuo maršrutu kursavęs laineris visą laiką kursavo tuo pačiu maršrutu virš Donecko ir Torezo.
DJ_LFS 2014-07-29 01:22
Visose valstybėse įdarbinta gausybė žmonių, kurių darbas yra rašyti Rusiją ginančius komentarus, kad tie komentarai pradėtų dominuoti ir kitaip mąstantys žmonės pasijustų esantys mažuma.