Bepročiai... Nufilmuota, kaip vos per porą metrų virš galvos praskrieja apsivertęs Libijos karinių oro pajėgų naikintuvas (Video)  (17)

Šokiruojančiame vaizdo siužete nufilmuota, kaip nutrūktgalvis Libijos karinių oro pajėgų pilotas savo naikintuvą MiG-23 raketiniu greičiu praskraidina vos kelių metrų aukštyje virš vyriškio, kuris ryžosi atsistoti ant nusileidimo tako, galvos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-07-07 Bepročiai... Nufilmuota, kaip vos per porą metrų virš galvos praskrieja apsivertęs Libijos karinių oro pajėgų naikintuvas (Video)  (17)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo medžiagoje matyti nusileidimo taku vaikštinėjantis kariūnas, o po keleto akimirkų virš jo galvos žaibiškai praskrieja vos kelių metrų atstumu nuo žemės pakilęs ir 180 laipsnių kampu apsivertęs naikintuvas MiG-23. Kurioje Libijos vietoje filmuotas siužetas, neatskleidžiama.

Tiesa, po ypač žemai skrendančiu naikintuvu palįsti nusprendusio asmens nervai lemiamą akimirką neatlaikė ir jis kiek įmanoma labiau pasilenkė ir beveik prisiplojo prie žemės, kad labai žemai skrendantis lėktuvas jo nekliudytų uodega.

Žiūrint sulėtintus kadrus, galima daryti išvadą, kad pasilenkė jis neveltui – lėktuvas iš tikrųjų galėjo kliudyti vyriškį, jei jis nebūtų pasisaugojęs.


(57)
(55)
(2)

Komentarai (17)