Kraupus vaizdo įrašas: katastrofos vietoje separatistai suprato, kad numušė ne tą lėktuvą (Video)  (51)

Paviešintas naujas vaizdo įrašas, kuris atskleidžia, kad numušus virš Ukrainos skridusį Malaizijos lėktuvą „Boeing 777“ separatistai skubėjo į įvykio vietą ir įsitikino, kad jų pasirinktas taikinys – ne tas lėktuvas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-07-17 Kraupus vaizdo įrašas: katastrofos vietoje separatistai suprato, kad numušė ne tą lėktuvą (Video)  (51)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo news.com.au, į įvykio vietą skubėję separatistai viską filmavo, nevengė komentuoti įvykių. Šis vaizdo įrašas pasklido internete. Jame matoma, kaip kariškiai apžiūri lėktuvo nuolaužas, krausto žuvusių keleivių daiktus.

Filmuojantis žmogus vaizdo įraše dažnai kalbasi telefonu ir dalija komandas – iš įvykio vietos išvesti liudininkus. Manoma, kad jis buvo vienas iš vadovaujančių asmenų.

Įraše girdima, kaip telefonu kalbantis vyras pasakoja, kad buvo du lėktuvai ir netrukus jis, naudodamas necenzūrinius žodžius, patvirtina, kad numuštas lėktuvas nėra nei karinis, nei priklausantis Ukrainai. „Tai keleivinis lėktuvas“, – girdima įraše.

Vėliau vienas iš separatistų parodo rastą tapatybės kortelę. „Matai, jie užsieniečiai. Iš Malaizijos“, – sako jis rodydamas stiuardesės tapatybės kortelę.

Portalas skelbia, kad įraše minimas Ruslano vardas. Su šiuo žmogumi telefonu kalba neatpažintas žmogus. Manoma, kad Ruslanas – vienas iš Donecko separatistų vadų.

Primename, kad iš Amsterdamo į Kvalą Lumpūrą skridęs lėktuvas buvo numuštas 2014 m. liepos 17 dieną virš Ukrainos teritorijos. Per katastrofą žuvo beveik 300 žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(62)
(1)
(61)

Komentarai (51)