Kitas Rusijos taikinys – Suvalkų koridorius?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2016-02-19 14:01
Nu *** kaip sunku nesikeikti, jau ir čia iš delfio atėjo durna mada mažą straipsnį skelti pusiau ala 2 puslapiai, kad tik tų clickų daugiau būtų... naujų skaitytojų nebepritraukiat, tai melžiat jau pamelžtas karves... Tai jau reikia laukti "15 dalykų kurių nežinojote apie....." straipsnių, kur straipsnis sudarytas ir 17 polapių..
Borland 2016-02-19 15:06
SaMaras, kelintų gymimo esi? Klausiu, nes įdomu ar tokia puslapiavimo kritika priklauso nuo amžiaus, nes teko skaityti, kad Y ar Z kartai sunku skaityti straipsnį ilgesnį nei puslapis, tiksliau nei telpa į monitoriaus ekraną. Tai galvoju ar nesi vyresnis? Nes galimas daiktas, kad toks puslapiavimas yra skirtas jaunesniai auditorijai, kuriem lengviau skaityti kai nematai, kad tas straipsnis belkokio ilgo, t.y. kai vizualiai atrodo, kad jis yra trumpas, tada lengviau psichologiškai Man asmeniškai taip lengviau susiskaito, patenku į Y kartą.
sloggi 2016-02-19 16:12
Kaip zmogaus protas graziai ir subtiliai sugeba pritemt iki to ko jis nori... Zinant koks buvo puslapis seniau, ty straipsniai ir visa kita, tai dabartine situacija tik butu galima manau patvirtint jog viskas del kliku. Aisku, jai antro puslapio atvertimas tai dadeda.
Pjovėjas 2016-02-19 16:27
o jei dar pridėsit vis retkarčiais pasirodančius straipsnius apie didžiųjų skruzdėlių susisuktus skruzdėlynus mažų mergaičių ausyse kažkur Indijoje, tai suprasit, kad čia apskritai pasidarė turgaus bobų pletkų puslapis, o ne technologijos.lt