[Žinios trumpai] Emocingame, jau 22 mln. peržiūrų sulaukusieme vaizdo įraše Arnoldas Schwarzeneggeris kreipėsi į visus rusus: „Putinas jus apgavo“ (Video)  (3)

Savo vaizdo žinutėje Arnoldas Schwarzeneggeris sakė, kad Kremliuje valdantieji pradėjo šį karą ir tai nėra Rusijos žmonių karas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Terminatoriaus“ žvaigždė Arnoldas Schwarzeneggeris ketvirtadienį kreipėsi į Vladimirą Putiną prašydamas užbaigti „beprasmį“ karą Ukrainoje ir gyrė prieš konfliktą protestuojančius rusus kaip jo „naujus didvyrius“.

„Ukraina nepradėjo šio karo“, – emocingoje žinutėje Rusijos žmonėms ir Rusijos kariams, paskelbtoje jo „Twitter“ paskyroje, sakė buvęs Kalifornijos gubernatorius.

„Šiandien kalbu su jumis, nes pasaulyje vyksta dalykų, kurie yra slepiami nuo jūsų, baisių dalykų, apie kuriuos turėtumėte žinoti“, – sakė jis devynių minučių vaizdo įraše.

Austrijoje gimęs buvęs kultūrizmo čempionas, kurio 1988 m. filmas „Raudonasis karštis“ buvo pirmasis amerikiečių filmas, nufilmuotas Maskvos Raudonojoje aikštėje, kalbėjo apie savo meilę Rusijos žmonėms ir susitikimą su savo ikona, Rusijos sunkiaatlečiu Jurijumi Vlasovu, kai jam buvo 14 metų.

„Rusijos žmonių stiprybė ir širdis mane visada įkvėpė“, – sakė jis. „Štai kodėl tikiuosi, kad leisi man pasakyti tiesą apie karą Ukrainoje“.

 

„Žinau, kad jūsų vyriausybė jums pasakė, kad tai yra karas siekiant „denacifikuoti“ Ukrainą“, – sakė jis. „Tai netiesa. Kremliaus valdantieji pradėjo šį karą. Tai ne Rusijos žmonių karas."

Schwarzeneggeris sakė, kad „pasaulis atsisuko prieš Rusiją dėl jos veiksmų Ukrainoje – nuo ​​Rusijos artilerijos ir bombų buvo sulyginti ištisi miesto kvartalai, įskaitant vaikų ligoninę ir gimdymo namus“.

 

„Dėl savo žiaurumo Rusija dabar yra izoliuota nuo tautų visuomenės“, – sakė jis.

Kreipdamasis į Rusijos kariuomenę, Schwarzeneggeris prisiminė žaizdas, kurias patyrė jo tėvas, kovodamas už nacius Rusijoje Antrojo pasaulinio karo metais.

„Jis buvo palaužtas fiziškai ir protiškai, o likusį gyvenimą gyveno skausme“, – sakė jis.

Kreipdamasis tiesiai į Putiną, Schwarzeneggeris pasakė: „Jūs pradėjote šį karą. Jūs vadovaujate šiam karui. Galite sustabdyti šį karą“.

Jis baigė žinią pagyrimais už rusus, kurie protestuodami prieš karą rizikuoja suėmimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(0)
(18)

Komentarai (3)