[Žinios trumpai] „Anonymous“ nutekino 120 000 Ukrainoje kariaujančių Rusijos karių asmens duomenis: „jie turi būti pristatyti į karo tribunolą“  (4)

Panašu, kad garsus įsilaužėlių kolektyvas „Anonymous“ sekmadienį prisiėmė atsakomybę už 120 000 Rusijos karių, tariamai kariaujančių Ukrainoje, asmeninės informacijos nutekinimą praėjusį mėnesį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-04 [Žinios trumpai] „Anonymous“ nutekino 120 000 Ukrainoje kariaujančių Rusijos karių asmens duomenis: „jie turi būti pristatyti į karo tribunolą“  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nutekintoje informacijoje buvo vardai, pavardės, gimimo datos, adresai, padalinio priklausomybė ir paso numeriai.

„Visi kariai, dalyvaujantys invazijoje į Ukrainą, turėtų būti patraukti į karo nusikaltimų tribunolą“, – sekmadienį socialiniame tinkle „Twitter“ parašė grupė.

Nutekėjimo rezultatai pirmą kartą pasirodė Ukrainos naujienų leidinyje „Pravda“ kovo 1 d., praėjus vos kelioms dienoms po invazijos į Ukrainą. Tuo metu leidinys neatskleidė, iš kur gauta informacija, tik pažymėjo, kad „Gynybos strategijų centras šiuos duomenis gavo iš patikimų šaltinių“.

 

Sekmadienį „haktyvistų“ grupuotė, išgarsėjusi dėl įsilaužimų į vyriausybes, korporacijas ir kitas grupes, pasmerkė Rusijos invaziją.

„Mes visi esame Rusijos daromo blogio liudininkai“, – rašoma tviteryje. „Prireiks labai daug laiko, kol Rusija vėl bus priimta į žmonių bendruomenę po visų nusikaltimų, kuriuos ji padarė per Putiną“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(0)
(29)

Komentarai (4)