[Žinios trumpai] Karma? Ukrainoje sužeistas okupantas pametė telefoną ir neteko visų gyvenimo santaupų  (2)

Sužeistas rusų kareivis neteko visų gyvenimo santaupų, kai pametė savo telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Denisas yra iš Krasnodaro. Kaip ir tūkstančiai kitų profesionalių karių, jis vykdė karines užduotis Ukrainoje. Ten mūšyje jis buvo sužeistas ir buvo grąžintas į Rusiją. Dabar jis gydomas Samaros srityje ir tikriausiai gali džiaugtis, kad apskritai grįžo gyvas. Tačiau, pasirodo, kare galima nukentėti ir kitaip.

Denisas mūšio lauke pametė savo telefoną. Kažkas jį rado ir ištuštino jo sąskaitą „Promsviaz“ banke. Dingo maždaug 2,6 milijonai rublių - kiek daugiau nei 31 tūkstantis eurų. Jo žmona buvo įtūžusi ir atlėkė į policiją skųstis, reikalaudama tyrimo. Istorija pasiekė ir socialinius tinklus, kur nei Denisas, nei jo žmona didelės užuojautos nesulaukė.

„Jam pasisekė, kad neteko tik gyvenimo santaupų, kai ukrainiečiai netenka daug daugiau“, „Man jo negaila, bet būtų gerai, jei Putino sąskaitos būtų ištuštintos“, „Norėčiau jaustis blogai, bet galvoju apie vagystes, išprievartavimus ir žmogžudystes ir, na, nieko jam nejaučiu“ rašė komentatoriai. Daug jų kalbėjo apie karmą, nes rusų kariai Ukrainoje patys daug vagia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(176)
(4)
(172)

Komentarai (2)