[Žinios trumpai] Parodė nuotrauką, kaip skiriasi Ukrainos ir Rusijos pirmosios pagalbos rinkiniai – rusiški tinka nebent arkliams (Foto)  ()

Tai mato ir patys okupantai, kurie piktinasi, kad yra metami į mirtį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-02 [Žinios trumpai] Parodė nuotrauką, kaip skiriasi Ukrainos ir Rusijos pirmosios pagalbos rinkiniai – rusiški tinka nebent arkliams (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai su Esmarcho tvarsčiais ir turniketais siunčiami į karą Ukrainoje. Tačiau Ukrainos gynėjų pirmosios pagalbos vaistinėlės užpildytos viskuo, ko reikia norint išgelbėti gyvybes ir padėti susižeidus.

Tai mato ir patys okupantai, kurie piktinasi, kad yra metami į mirtį. Nuotraukų palyginimą socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė „Bellingcat“ žurnalistas Hristo Grozevas. Pagalbos rinkinį gavo iš pačių rusų.

Iš nuotraukos matyti, kad Rusijos ir Ukrainos kariškių pirmosios pagalbos vaistinėlės labai skiriasi.

„Rusijos samdiniai paskelbė šį rusų kareivio (viršuje) ir ukrainiečio (žemiau) pirmosios pagalbos vaistinėlės palyginimą.

„Štai ką Putinas ir Šoigu atvežė...“, – skundžiasi vienas iš komentatorių, – antraštėje rašė Grozevas.

Nuotraukoje matyti, kad rusiškos pirmosios pagalbos vaistinėlės komplektacija itin menka. Ten vis dar yra liūdnai pagarsėjęs Esmarcho turniketas. Visas „rinkinys“ susideda iš 4 elementų ir instrukcijų.

 

Anksčiau, kaip rašė UNIAN, tapo žinoma, kad Rusijos kariškiai buvo išsiųsti kovoti prieš Ukrainą ir jiems buvo duotas sausas davinys, kurio galiojimas baigėsi 2015 m.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(22)
(0)
(22)

Komentarai ()