Berlyne sprogo didžiausias pasaulyje akvariumas – nuniokojimo mastai lyg po bombos sprogimo (Foto, Video)  ()

Į įvykio vietą Vokietijos sostinės Mitte rajone esančiame viešbutyje „Radisson Blu“ buvo iškviesta daugiau nei 100 ugniagesių. Pranešama, kad iki šiol buvo sužeisti du žmonės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viename Berlyno centre esančiame viešbutyje sprogo 16 metrų aukščio akvariumas – buvo sužeisti du žmonės, penktadienį pranešė Vokietijos gelbėjimo tarnybos.

Daugiau nei 100 gelbėtojų buvo iškviesti pašalinti žalą „Radisson Blu“ Vokietijos sostinės Mitte rajone, kurios priežastis vis dar neaiški, pranešė Berlyno ugniagesių tarnyba.

„Akvariumas apgadintas, bėga vanduo. Situacija šiuo metu neaiški“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė Berlyno ugniagesių komanda.

„Du žmonės buvo sužeisti stiklo šukių“, – tviteryje paskelbė Berlyno policija.

Kas iki šiol žinoma?

Vietos laiku (04:45 val. GMT) pasigirdo labai stiprus triukšmas, o dalis viešbučio, kuriame buvo akvariumas, fasado išskriejo į gatvę, vietos žiniasklaidai RBB pranešė policijos atstovas.

Berlyno eismo agentūra VIZ pranešė, kad į gatvę lauke išsiliejo labai daug vandens, o Berlyno policija pranešė, kad į gatvę ištekėjo „didžiuliai vandens kiekiai“.

 

Nuolaužomis nusėta teritorija buvo iš esmės aptverta, o gatvė, kurioje yra viešbutis – Karl-Liebknecht Strasse – buvo uždaryta.

„Visi 400 svečių, apsistojusių „Radisson“ viešbutyje, buvo evakuoti“, – penktadienio rytą socialiniame tinkle „Twitter“ parašė DW korespondentė Anna Saraste. „Jie laukia, kol bus pervežti į kitą viešbutį Berlyne“.

 

Lauko temperatūra Vokietijos sostinėje pastarosiomis dienomis smarkiai nukrito, o penktadienio rytą buvo apie -7 laipsniai Celsijaus.

„Didžiausias pasaulyje laisvai stovintis cilindrinis akvariumas“

 

„DomAquaree“ pastatas yra vos už 350 metrų nuo Berlyno katedros, jame yra „Sea Life“ akvariumas ir vadinamasis „AquaDom“ – milžiniškas rezervuaras, kuriame gyvena apie 1500 tropinių žuvų rūšių.

Kaip teigiama „DomAquaree“ svetainėje, populiarus turistų traukos objektas „AquaDom“ yra „didžiausias pasaulyje laisvai stovintis cilindrinis akvariumas“.

10 minučių važiavimas liftu per akvariumą buvo vienas iš svarbiausių atrakcionų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(3)
(10)

Komentarai ()