Lietuvoje dar to nebuvo: perkant namą, dovanų gauni „Porsche“  (0)

Įsigiję namą šalia Vilniaus dovanų galite gauti automobilį „Porsche Cayenne Magnum“. Tačiau turite suskubti, nes jau sekmadienį šis pasiūlymas nebegalios.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Parduodamo namo šeimininkas turi skubių verslo planų, tad siekė parduoti savo nekilnojamąjį turtą dar šį mėnesį, tačiau jei to padaryti nepavyks, 35 tūkst. eurų (120 tūkst. litų) vertės automobilis pirkėjams nuo kovo 1 dienos nebus dovanojamas“, – lrytas.lt sakė NT agentūros „Rebank“ pardavimų vadovas Dominykas Tomaševičius. Tiesa, jis neslėpė, kad per 20 dienų neeiliniu pasiūlymu susidomėjo vos keturi pirkėjai. Žinoma, nė vienas nelindo po „Porsche“ variklio dangčiu ieškoti arklio galių. Visiems labiausiai rūpėjo parduodamo namo kaina – 362 tūkst. eurų (1,25 mln. litų) ir galimybė ją numušti. D. Tomaševičiaus darbo praktikoje tai ne pirmas namas, kurį įsigijus pirkėjams siūloma dovanų. Tiesa, dažniausiai tai būna brangūs antikvariniai, apie 10-20 tūkst. eurų ( 34,5 – 69 tūkst. litų) kainuojantys baldai. Kad Lietuvoje būtų pasiūlytas toks brangus automobilis, D. Tomaševičius negirdėjo. Skubiai parduodamas 188 kv. metrų ploto namas stovi Miškonyse, Nemenčinės pl. individualių namų gyvenvietėje, šalia pušyno. Atstumas iki sostinės centro – vos 17 kilometrų.

Trijų miegamųjų su didžiule terasa antrame aukšte būstas stovi 20 arų sklype, kuriame dar įrengta stoginė dviems automobiliams, baseinas bei erdvus svečių namas su pirtimi.

Namą parduodantis brokeris pabrėžė, kad tai aukštesnės nei vidutinės klasės namas, mat jo įrengimui buvo naudotos tik natūralios medžiagos (vidinės visos pertvaros mūrinės, nėra naudotas gipso kartonas).

Pirmame aukšte yra svetainė atskirta nuo virtuvės, san. mazgas, garažas, katilinė. Iš svetainės ir virtuvės yra išėjimas į lauko terasą. Antrame aukšte – 3 miegamieji kambariai, drabužinė ir du san. mazgai, erdvi terasa, kuri lengvai galėtų būti perdaroma į papildomą kambarį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(18)
(46)
(-28)

Komentarai (0)