Nufilmuota, kaip po turistų kojomis skilo stiklinis takas virš bedugnės Kinijoje (Video)  (4)

Grupė kinų turistų klykė iš išgąsčio, kai po jų kojomis skilo pažintinio tako virš bedugnės stiklas. Takas yra Kinijoje, 1078 metrų aukštyje ir jo dugnas yra padengtas stiklu, kad turistai eidami juo galėtų matyti, kas yra apačioje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lankytoja įskilusio stiklo nuotrauką patalpino socialiniame tinkle. Ji sakė, kad pajautė krestelėjimą po savo kojomis tą akimirką, kai stiklas skilo.

Stiklinis takas pastatytas Juntai kalne ir atidarytas lankytojams rugsėjo 20 dieną. Valdžios institucijos patvirtino, kad incidentas įvyko ir uždarė taką remonto darbams.

„Tapau istorijos liudininke. Tako stiklas įskilo, aš jau buvau tako pabaigoje. Net neįsivaizduoju, kodėl taip įvyko, tiesiog pajutau krestelėjimą, tą akimirką visi klykė iš išgąsčio. Aš buvau beprotiškai išsigandusi“, - pasakojo nuotraukomis socialiniame tinkle pasidalinusi skaitytoja.

Taką prižiūrintis atstovas teigė, kad incidentas įvyko, kai vienas iš turistų numetė metalinė puodelį ant tako, tačiau skilo tik vienas iš trijų stiklo sluoksnių, taigi turistai nebuvo pavojuje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(9)
(82)
(-73)

Komentarai (4)