Kur laikomas Navalno kūnas? Detalės apie opozicijos atstovo patirtus sužeidimus  ()

Rusijos opozicijos lyderio Aleksejaus Navalno kūnas yra viename iš Vakarų Sibiro miestų klinikinės ligoninės morge.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-19 Kur laikomas Navalno kūnas? Detalės apie opozicijos atstovo patirtus sužeidimus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos lyderio Aleksejaus Navalno kūnas yra Salechardo (Vakarų Sibiras) rajono klinikinės ligoninės morge. Vietos patologai dar neatliko skrodimo, nes tikriausiai laukia specialistų iš Maskvos. Be to, ant politiko kūno rasta mėlynių, pranešė  „Novaja Gazeta“, remdamasi savo šaltiniais.

Pasak leidinio, Rusijos opozicionieriaus kūnas į ligoninę buvo atvežtas vasario 16 d. vakare, tačiau skrodimas dar neatliktas. Be to, įėjimą į morgą šiuo metu saugo teisėsaugos pareigūnai. Žurnalistai daro prielaidą, kad vietiniams patologams draudžiama atlikti skrodimą, kol atvyks specialistai iš Maskvos.

Pasak „Novaja Gazeta“, paprastai į Salechardą iš Maskvos atskrenda tik du lėktuvai, tačiau vietos taksi vairuotojas žurnalistams pasakojo, kad vasario 17 d. vakare vietos oro uoste ne pagal tvarkaraštį nusileido du lėktuvai.

„Nedideli lėktuvai, tokie, kuriais įvairūs oligarchai dažnai skraido į medžioklę. Pirmasis lėktuvas nusileido apie šeštą valandą vakaro, jį pasitiko automobiliai iš Tyrimų komiteto. Antrasis atskrido po pusantros valandos. Asmeniškai nemačiau, kas juo atvyko, bet mano kolegos sakė, kad iš lėktuvo išlipo aštuoni žmonės ir nuėjo į oro uosto pastatą. Ir kažkas juos paėmė, nes taksi vasario 17 d. vakare važiavo tik tie, kurie atvyksta įprastais reisais“, –  citavo leidinys vietinės taksi tarnybos darbuotoją.

 

Teigiama, kad ant A. Navalno kūno esą buvo rasta mėlynių, kurios atsirado ant jo kūno dar esant gyvam.

„Kaip greitosios pagalbos darbuotojas, turintis gana didelę patirtį, galiu pasakyti, kad tokie sužalojimai, kaip aprašė juos matę asmenys, atsiranda dėl traukulių – žmogų ištinka konvulsijos priepuolis, ir jį bandoma prilaikyti, o kai traukuliai būna labai stiprūs, atsiranda mėlynės. Tie, kurie matė kūną, taip pat sakė, kad ant krūtinės buvo mėlynė. Bet tokia, kuri atsiranda dėl netiesioginio širdies masažo“, – citavo „Novaja Gazeta“ savo šaltinį vietos greitosios pagalbos tarnyboje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()