„Jis yra karalius. Tai grėsmė Putinui Nr. 1.“ (Foto)  ()

„Jam nereiks net kovoti. Valdžia greičiausiai atiteks jam.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rimčiausią grėsmę Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino valdžiai šiandien kelia Rusijos saugumo tarybos vicepirmininkas Dmitrijus Medvedevas. Jis yra kompromisinė figūra, kuri tiktų visam elitui.

Apie tai savo socialiniame tinkle „X“ rašo Rusijos istorikas ir žurnalistas Kamilas Galejevas.

[PAPILDYMAS rekordine kaina+Vokietija] Geriausios kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
4367 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

„Jei Putinas staiga mirs, D. Medvedevas yra labiausiai tikėtinas kompromisinis kandidatas į aukščiausią politinę valdžią“, – sakė Galejevas.

Jis priminė, kad Medvedevas jau buvo Rusijos prezidentas, tai yra jis jau „Dievo pateptas“ į prezidento postą. Tai svarbu Kremliaus elitui.

Tai, kad D. Medvedevas prezidentavimo metu neturėjo visų galių, nesvarbu. Svarbus pats faktas, kad jis ėjo valstybės vadovo pareigas.

 

„Medvedevas gali būti vienintelis žmogus visoje Rusijos sistemoje, turintis neblogas galimybes ateiti į valdžią, jei Putinas pasitrauktų. Jam nereiks net kovoti. Valdžia greičiausiai atiteks jam. Jis yra teisėtas karalius, tai yra stabilumo garantas“, – aiškino Galejevas.

Jis patikino, kad Rusijos elitas labai bijo nestabilumo, jei Putinas pasitrauks, nes turi ką prarasti.

„Jie pagrįstai tiki, kad chaoso atveju gali prarasti viską. Norint išlaikyti stabilumą, jiems reikia kandidato, turinčio objektyvią teisę valdyti... Šiuo metu tokie žmonės yra du: Putinas ir Medvedevas. Putinas turi objektyvią teisę į valdžią, nes ją gavo iš Jelcino. Medvedevas turi objektyvią teisę į valdžią, nes ją gavo iš Putino. Tiek Putinas teisėtas karalius, tiek Medvedevas yra teisėtas karalius... Jis (Medvedevas – red.) bus vienintelis žmogus, galintis garantuoti tvarkos stabilumą ir neliečiamumą. Manau, kad labai tikėtina, kad suinteresuotosios šalys tiesiog perduos valdžią jam. Dėl to Medvedevas yra didžiausia, mirtina grėsmė Putinui... Jis yra vienintelis žmogus, galintis tapti Putino įpėdiniu ir išlaikyti stabilumą. Šiuo metu Medvedevas yra pavojus Nr. 1 Putino fiziniam išlikimui“, – pareiškė Galejevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(14)
(-5)

Komentarai ()