11 000 000. Mongolija nugesina Putiną (Video)  (1)

„Istorija nemeluoja, Putinas meluoja.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po visiškai neprofesionalaus 71 metų Vladimiro Putino interviu amerikiečių propagandistui Tuckeriui Carlsonui, buvęs Mongolijos prezidentas Cachiagijinas Elbegdoržas paskelbė Mongolų imperijos žemėlapį, primindamas Rusijos kunigaikštysčių krašto istoriją.

Politiko įrašas „X“ su šiuo pokštu pasirodė netikėtai populiarus: per beveik dvi savaites jis sulaukė daugiau nei 11 mln. peržiūrų. Atsakymas Putinui susprogdino Rusiją. Komentuodamas situaciją, Elbegdoržas prisipažino, kad jam buvo smagu stebėti, kaip jo įrašą Rusijos propagandos pokalbių laidose aptarinėja „ekspertai“, o tarp valdininkų sureagavo tik viena „užsienio reikalų ministerijos ponia“.

[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti gausybę skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E18 Pro“)
5242 3

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Istorija nemeluoja, Putinas meluoja. Tai mane nervina, todėl aš pasijuokiau panaudodamas seną Mongolijos žemėlapį. Buvo tik viena reakcija iš vienos ponios iš Užsienio reikalų ministerijos.  Manau, kad gausus alkoholio vartojimas tikrai turi įtakos žmogaus protui. Galbūt alkoholis paveikė ir jos protą. Dėl šios priežasties aš taip ir nesupratau, ką ji tiksliai pasakė“, – kalbėjo eksprezidentas.

 

Jis pažymėjo, kad bet kuri šalis, nepaisant jos dydžio, turi teisę į egzistavimą ir nepriklausomybę, todėl neturėtų gyventi karo sąlygomis.

Elbegdoržas paaiškino, kad netiki, kad istorija gali būti priežastis atakoms prieš kaimynines taikias šalis. O ukrainiečiai, kurie yra priversti kautis su Putino kariuomene, anot buvusio Mongolijos prezidento, taip pat kovoja ir už Europos ateitį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(166)
(3)
(163)

Komentarai (1)