„Tai garantuotų, kad Rusija nelaimės karo niekada.“ G7 šalys planuoja precedento neturintį įvykį  (3)

Toks žingsnis būtų stiprus atsakas į precedento neturinčią grėsmę pasaulio stabilumui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak JAV iždo sekretorės Janet Yellen, Septyneto grupės (G7) šalims reikia skubiai sukurti būdą, kaip konfiskuoti įšaldytą Rusijos turtą Ukrainos naudai, rašo „Reuters“.

„Mūsų koalicijai (G7 – red.) būtina ir skubiai reikia rasti būdą, kaip panaudoti šį turtą, kad būtų galima paremti nuolatinį Ukrainos pasipriešinimą ir šalies atstatymą “, – sakė ji.

Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)
11155 6

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.

Išsamiau

Ji paaiškino, kad yra svarių tarptautinės teisės, ekonominių ir moralinių argumentų už šalies agresorės turto konfiskavimą.

Anot J. Yellen, toks žingsnis būtų stiprus atsakas į precedento neturinčią grėsmę pasaulio stabilumui, kurią kelia Rusija.

„Tai aiškiai parodytų, kad Rusija negali laimėti tęsdama karą, ir paskatintų ją sėsti prie stalo derėtis dėl teisingos taikos su Ukraina“, – pridūrė ji.

 

Praėjusių metų pabaigoje „Financial Times“ pranešė, kad JAV pasiūlė G7 šalims konfiskuoti 300 mlrd. JAV dolerių Rusijos turto Ukrainos naudai.

Sąjungininkai norėjo susitarti dėl turto konfiskavimo plano iki antrųjų plataus masto invazijos į Ukrainą metinių, tačiau jiems nepavyko.

Neseniai TVF komunikacijos direktorė Julie Kozak pareiškė, kad Rusijos turto konfiskavimas turi turėti tvirtą teisinį pagrindą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(197)
(8)
(189)

Komentarai (3)