Argentinos prezidentas: „Mūsų prioritetas – šalys, ginančios laisvę.“ Ko gali tikėtis Ukraina  (1)

Jis Ukrainai padovanojo du karinius sraigtasparnius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Argentinos prezidentas Javieras Miley 2024 metų pabaigoje surengs „Lotynų Amerikos paramos viršūnių susitikimą“ Ukrainai. Tai jis pareiškė interviu „Financial Times“ metu.

Žurnalistai pastebi, kad J. Miley planai smarkiai išskiria jį iš kitų regiono lyderių. Visų pirma, iš tokių kaip brazilas Luizas Inacio Lula da Silva ir meksikietis Andresas Manuelis Lopezas Obradoras, kurie laikosi neutralesnės pozicijos dėl Rusijos karo prieš Ukrainą.

[Vokietija] Mažiausia kaina istorijoje! Fantastika, ką sugeba šie „Xiaomi“ elektriniai šildytuvai - standartiniai neprilygsta nė iš tolo („Smartmi GR-H Graphene“)
16931 5

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Argentinos prezidentas teigė teikiantis pirmenybę aljansams su „šalimis, kurios gina laisvę“, įskaitant JAV, Izraelį, kurį aplankė praeitą mėnesį, ir Ukrainą, kuriai padovanojo du Rusijoje pagamintus karinius sraigtasparnius.

Neseniai J. Miley išsiuntė oficialų laišką Brazilijos, Kinijos, Rusijos, Pietų Afrikos ir Indijos vadovams su oficialiu šalies atsisakymu prisijungti prie BRICS aljanso.

 

Naujasis Argentinos prezidentas Kiniją pavadino „žudike“, popiežių Pranciškų – „nešvariu kairiuoju“, o klimato kaitą – „socialistine apgaule“.

Politikas padarė pareiškimus, palaikydamas Ukrainą joss kare prieš Rusiją, o ant švarko nešiojo ženklą su Ukrainos vėliava.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(0)
(32)

Komentarai (1)